quattro Публикувано Февруари 10, 2014 Report Share Публикувано Февруари 10, 2014 Здравейте. Имам този проблем с рутера... От време на време ми спира интернета за по 5-10 мин и като се опитам да отворя някоя страница и ми влиза директно в сайта на рутера и иска някаква парола .. Нещо като регистрация.. И като мине известно време нета се връща без да правя нищо... Но вече ми става досадно. Ако някой има идеи как да го оправя ще бъда благодарен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Февруари 10, 2014 Report Share Публикувано Февруари 10, 2014 За какъв рутер става въпрос?И ако може да прикачите един скрийншот на въпросния сайт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 11, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Рутера е : Аsus RT-N10E.. Излиза още една страница, но трябва да ми спре отново интернета за да мога да я снимам да ви я покажа.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TheSmoKeR Публикувано Февруари 11, 2014 Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Хм,да не би да има някакъв проблем с DNS сървъра че да ви праща в интерфейса на рутера?И променете паролата и потребителското име ако не сте го направили.По подразбиране те са admin,admin. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2014 Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Моят съвет е следният: занули настройките на рутера, флашни го с актуален фърмуеър, настрой го отново. Ако нещо не е ясно, питай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 11, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Все едно ми говориш на непознат за мен език.. Нямам си и на идея как да направя това. Дори не съм сигурен че ще успея без да направя нещо грешно и да си остана без интернет:Д Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 11, 2014 Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Кажи с каква операционна система работиш - ще ти кажем как да си промениш адресите за DNS сървърите, без да настройваш рутера. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 11, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 OS - Windows XP Sp3 32-bit Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 11, 2014 Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Отваряш Контролен панел -> Мрежови връзки -> щракваш с десен бутон на мишката върху Local Area Connection -> Свойства -> Internet Protocol (TCP/IP) -> Свойства -> Използвай следните адреси на DNS сървъри.Адреси на известни и безплатни DNS сървъри можеш да видиш например тук - Free & Public DNS Servers. Някои от изброените на страницата блокират опасни сайтове или имат възможности за филтриране на съдържанието (виж забележките). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 11, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2014 Стана.. Направих както ми каза. Преди 5 минути пак стана същото.. Спря интернета за малко де ама пак спря.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 13, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2014 Други предложения какво мога да направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Февруари 13, 2014 Report Share Публикувано Февруари 13, 2014 Здравей, аз имам същия рутер и си правих настройките. Всичко което знам и съм направил е с помощта на хората от Форума(особено на panevdd), -за което Благодаря отново. В темата ми има много снимки и ми е обяснено много точно и подробно. Ако искаш виж я:"Подобряване на WI-FI сигнала на рутер". Също и фърмуеъра смених с по-нов, и т.н. Занулявах настройките на фабрични няколко пъти по време на работата ми с него... Ако ти е полезна темата -супер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 13, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 13, 2014 Здравей, abracadabra. Имам въпрос.. Как да сменя " канала на излъчване " . От къде да влезна в настройките на рутера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 14, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2014 След като намерих начин да влезна в Настройките на рутера, а те изглеждат така : Въпроса ми е.. как да сменя канала? След като разбрах, че той си е автоматичен и затова имам моментни спирания на интернета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
quattro Публикувано Февруари 15, 2014 Author Report Share Публикувано Февруари 15, 2014 Понеже проблема още съществува и ме тормози.. Възможно ли е този проблем с прекъсването на интернета да е по моя вина. Тоест когато взех рутера заедно с него идва и СД, но не съм го пипал това СД. Направо пуснах рутера и кабелите свързах и това беше.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост