Jump to content

Проблем свързан с Рутера


Препоръчан пост

Здравейте. Имам този проблем с рутера... От време на време ми спира интернета за по 5-10 мин и като се опитам да отворя някоя страница и ми влиза директно в сайта на рутера и иска някаква парола .. Нещо като регистрация.. И като мине известно време нета се връща без да правя нищо... Но вече ми става досадно. Ако някой има идеи как да го оправя ще бъда благодарен.

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 39
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Хм,да не би да има някакъв проблем с DNS сървъра че да ви праща в интерфейса на рутера?И променете паролата и потребителското име ако не сте го направили.По подразбиране те са admin,admin.

Link to comment
Сподели другаде

Все едно ми говориш на непознат за мен език.. Нямам си и на идея как да направя това. Дори не съм сигурен че ще успея без да направя нещо грешно и да си остана без интернет:Д

Link to comment
Сподели другаде

Отваряш Контролен панел -> Мрежови връзки -> щракваш с десен бутон на мишката върху Local Area Connection -> Свойства -> Internet Protocol (TCP/IP) -> Свойства -> Използвай следните адреси на DNS сървъри.

Адреси на известни и безплатни DNS сървъри можеш да видиш например тук - Free & Public DNS Servers. Някои от изброените на страницата блокират опасни сайтове или имат възможности за филтриране на съдържанието (виж забележките).

Link to comment
Сподели другаде

Здравей, аз имам същия рутер и си правих настройките. Всичко което знам и съм направил е с помощта на хората от Форума(особено на panevdd), -за което Благодаря отново. В темата ми има много снимки и ми е обяснено много точно и подробно. Ако искаш виж я:"Подобряване на WI-FI сигнала на рутер". Също и фърмуеъра смених с по-нов, и т.н. Занулявах настройките на фабрични няколко пъти по време на работата ми с него... Ако ти е полезна темата -супер.

Link to comment
Сподели другаде

След като намерих начин да влезна в Настройките на рутера, а те изглеждат така : Въпроса ми е.. как да сменя канала? След като разбрах, че той си е автоматичен и затова имам моментни спирания на интернета.

post-24809-0-44770600-1392383288_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Понеже проблема още съществува и ме тормози.. Възможно ли е този проблем с прекъсването на интернета да е по моя вина. Тоест когато взех рутера заедно с него идва и СД, но не съм го пипал това СД. Направо пуснах рутера и кабелите свързах и това беше..

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...