Sprint-Debugger Публикувано Януари 26, 2014 Report Share Публикувано Януари 26, 2014 Браво за труда и прекрасната статия! Значи Classic Shell печели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karadzha Публикувано Април 5, 2017 Report Share Публикувано Април 5, 2017 На мен пък ми харесват "боклуците" на IObit. Има далеч по-големи от тях.Иначе браво за статията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Уди Кълвача Публикувано Април 5, 2017 Report Share Публикувано Април 5, 2017 След 63 години Караджата се събуди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanyo Публикувано Юни 10, 2017 Report Share Публикувано Юни 10, 2017 Аз до преди 9 месеца карах с XP и стар лаптопи, взех си нов ком, много се чудих между 7 или 10 и избрах 7. И на мен не ми харесват "тези гадости", а според други хора, на тези които не им харесват, проблема им е че остарява и имат закостеняло мислене. Независимо от това, аз смятам, че системата няма нужда от кой знае какви шарении, тъй като в нея има програми, които хората ползват: счетоводни, word, Excel, браузъри... т.е. системата е за стартиране на други програми и гледане на файлове, а не й трябва красота. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 10, 2017 Author Report Share Публикувано Юни 10, 2017 Не разбирам каква връзка има това с темата и с присъствието или отсъствието на Старт меню. В случая не става въпрос за „шарении“ или „красота“, а за функционалност. Също така не разбирам за какви гадости говориш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StirringSound Публикувано Юли 8, 2017 Report Share Публикувано Юли 8, 2017 Браво!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozzy Публикувано Юли 8, 2017 Report Share Публикувано Юли 8, 2017 Ревюто е на ниво, както винаги. Благодарности на Night_Raven за труда. Заключението е абсолютно правилно и много ми хареса. Най-много ме изкефи следното заключение: "От общо 13 тествани приложения 10 са абсолютна загуба на време." , като бих коригирал от общо 13 приложения 11 са абсолютна загуба на време...Аз лично винаги съм харесвал само тези две програми: Classic Shell и StartisBack. За безплатна програма Classic Shell определено печели класацията, въпреки че аз лично бих предпочел StartisBack Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 8, 2017 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2017 Ако намекваш, че Start8 е загуба на време, то категорично не съм съгласен. Start8 (и също така Start10) на SartDock е отличен софтуер. Лично я използвам дори малко отпреди да напиша ревюто. Мислиш ли, че бих използвал некачествен продукт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост