kenshiro Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Здравейте! Налага ми се да инсталирам драйвъри за видеокартата си, но не мога да намеря точно кой е той. В официялният сайт на AMD виждам, че има промени в графа драйвъри (може би заради излизащата 8-ма серия карти) и немога да се ориентирам как да го намеря. Видеото ми е ati HD 4850 - 512 mb, OS windows 7 - 64 bits, компютъра ми е настолен. Ако можете да ми кажете или дадете линк за драйвъра, който ми трябва. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Октомври 25, 2013 Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 AMD Catalyst Display Driver 13.9 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Октомври 25, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 Мерси! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Октомври 25, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 25, 2013 След инстлацията започна да ми показва, че някакво kdbsync.exe или нещо такова е спряло да работи. Деинсталирах го, спря. След това пак инсталирах драйвъра и пак започна, явно нещо е бъгав. Прави го еднократно и не е голям проблем, но явно ще трябва скоро да изкарат по-читав ъпдейт на драйвъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Октомври 26, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2013 Бихте ли ми казали, дали задължително трябва да изтрия старите драйвъри (говоря за AMD catalyst) или може и върху тях? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 26, 2013 Report Share Публикувано Октомври 26, 2013 Здравейтезадължително премахнете всички стари, които сте пробвал и тогава си направете една чиста инсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Октомври 26, 2013 Report Share Публикувано Октомври 26, 2013 Опитай това: Open Control Panel>Programs and featuresClick on AMD Calayst Install Manager then click ChangeClick Next on the welcome screenClick Uninstall Manager then click NextClick Custom then NextCheck box next to AMD APP SDK Runtime then click NextClick Finish Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Октомври 26, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2013 Adrons, направих го и това ехе спря да ми се появява, но можете ли да ми кажете какво точно се извършва с това действие? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Октомври 26, 2013 Report Share Публикувано Октомври 26, 2013 Пемахва се платформата APP SDK , която се използва от разработчици на игри и софт. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Октомври 26, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2013 Затова ли не ми показва скрийншотовете в контрол-сетингса? Предполагам, че тази опция не би ми била нужна тогава за нищо друго или....? И още нещо да попитам. В тези драйвъри съдържа ли се драйвъра за дъно, защото при денинсталация на AMD catalyst ми показва, че USB драйвър също се премахва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
androns Публикувано Октомври 26, 2013 Report Share Публикувано Октомври 26, 2013 За дъното няма в този пакет, той е само за видеото.Ако искаш пробвай тази версия AMD Catalyst 13.1 Software Suite Vista/7 64-bit Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Октомври 26, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 26, 2013 Преди бях с тези и всичко си беше наред, но сега нещо не искат да се инсталират правилно. Както и да е. За сега ще остана с новите. Благодаря за помощта. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост