shadowchyy Публикувано Октомври 17, 2013 Report Share Публикувано Октомври 17, 2013 Здравейте извинете ме ,ако съм сбъркал темата но спешно ми трябва помощ снощи когато пуснах ''Стеам" ми се упдате и след това ми изтри всички антивирусни стеам и програми ,които защитават лаптопа ми ако може да кажете как да махна еррорите помогнете ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 17, 2013 Report Share Публикувано Октомври 17, 2013 Ако дадеш повече информация, някой може и да си направи труда да я прочете и да ти помогне. Но с това, което си написал помощ не чакай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shadowchyy Публикувано Октомври 18, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 18, 2013 ок пич как да ти я дам и снимки немога да дам казвам ти всичко ми изтри което ми трябва дори едва диска не ми изтри половината с важна информация ватре айде кажи ми как тогава целия лаптоп е в еррори нищо немога и да инсталирам пробвам ли се некакви еррори :( :( :( айде кажи поне как дай си скъпе и там цял роман щи дам ,ако не разбираш Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Октомври 18, 2013 Report Share Публикувано Октомври 18, 2013 Следвай важната тема:Инструкции и съвети за получаване на помощ за премахване на зловреден код Иначе от сега да предупредя...ако си попаднал на Cryptolocker шанса за спасяване на данните клонят към 0. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост