bako_ttv Публикувано Октомври 4, 2013 Report Share Публикувано Октомври 4, 2013 Може и да има вече такава тема, но нещо не се ориентирах с търсачката. Интересува ме има ли безплатна програма за ХР, която да показва пълно инфо на снимки (с какво е правена, колко пиксела, каква светлочувсвителност, и др. данни свързани със снимката)? Имам XnView но с нея не намирам инфото на която и да било снимка! Под Линукс това е прекалено лесно. Просто с десен клик, информация и вече виждаш всичко това, а тук го няма, пък ми трябва такава програма. Благодаря п.п.Моля някой модератор, или администратор да коригира заглавието, че съм изял две букви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Октомври 4, 2013 Report Share Публикувано Октомври 4, 2013 Здравейте bako_ttv,бих ви предложил ето тази програма: FastStone Image Viewer 4.8 - има я и като инсталация, и като portable версия.Въпрос на ваше желание кое да свалите. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Октомври 4, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 4, 2013 Благодаря, свърши ми работа Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Октомври 5, 2013 Report Share Публикувано Октомври 5, 2013 Всяка програма, която чете EXIF върши работа, включително Irfan View и дори десен бутон/properties на снимката->summary->advanced в Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Октомври 20, 2013 Author Report Share Публикувано Октомври 20, 2013 Вече се снабдих с програма показваща най-подробното инфо, и при това е безплатна. След инсталирането и е нужен само десен клик върху снимката - отвори с и готово. Програмата се казва KUSO Exif Viewer Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост