ozic Публикувано Септември 12, 2013 Report Share Публикувано Септември 12, 2013 Не знам дали се казва точно така, но ще обясня какво ми трябва. В един сайт искам да трупам точки. За всяко кликане ти дават по една точка.На една страница има 50 точки, върху които да се кликне. Страниците са номерирани от 1 до 150. Кликам на едната страница, след това натискам, примерно, страница 120, там кликам 50 пъти, после 121, ...За да кликна на всички точки, на една страница, трябва да скролна с мишката надолу, за да се покажат и другите точки. С каква програма да го настроя автоматично да клика вместо мен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 12, 2013 Report Share Публикувано Септември 12, 2013 Я да видим така или така Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 12, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2013 Свалих тази, но нищо не мога да разбера: http://www.murgee.com/random-mouse-clicker/ Може ли малко помощ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Септември 12, 2013 Report Share Публикувано Септември 12, 2013 Аз не съм използвал такива програми, но не виждам нищо сложно поне от снимковият материал, а т.е след отваряне на експлорера трябва да кликнете и да се отбележи мястото като точки(размери и т.н), малко по-надолу е опцията колко клика да прави, в дясно през какъв интервал от време да го прави и в долната част с кой бутон от мишката(образно казано).Не знам защо ви е тази програма, но ако е това за което си мисля, то повярвайте ми, че в повечето случай се засичат от сайтовете и няма да ви свърши кой знае каква работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Септември 12, 2013 Author Report Share Публикувано Септември 12, 2013 Не става :(. Опитах с някои от другите програми, но нищо не се получава. Когато отида на друга страница, всичко спира.Явно няма да стане с такава програма или аз не правя нещо както трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Септември 15, 2013 Report Share Публикувано Септември 15, 2013 Макар че не разбрах точно какво желаеш ти предлагам http://www.ghost-mouse.com/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост