doktor_haus Публикувано Август 26, 2013 Report Share Публикувано Август 26, 2013 здравейте,от началото след прейнстал на пцто с Windows 8 Pro X64 и мозила имам един дразнещ проблем,както зареждам някоя страница или играя онлайн игра с презареждане,или искам да гледам клип било то в вбокс,ютуб и прочие сайтове ми излиза ето товаГрешка в кодирането на съдържанието Страницата не може да бъде показана, защото използва невалиден или неподдържан вид компресия. Моля, свържете се със собствениците на сайта, за да ги информирате за проблема. мислех си че е само от един сайт,но уви във всички,дори и тук,за това съм на 100% сигурен че е от браузъра,с най новата версия съм(23.0.1),и само при него има проблеми,при ие,хром,опера и прочие ги няма тези проблеми,ако някой знае как да се отърва от грешката ще съм му много благодаренПс: да добавя че проблема го имах във всичките версии който съм инсталирал,а не само в една Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 27, 2013 Report Share Публикувано Август 27, 2013 Изчисти Cookies, Cache, и историята на браузъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Август 27, 2013 Author Report Share Публикувано Август 27, 2013 Изчисти Cookies, Cache, и историята на браузъра. изобщо не става,доста пъти го правих,спрях и всички добавки да видя дали не е от тях,но не е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 27, 2013 Report Share Публикувано Август 27, 2013 В Safe Mode with Networking пак ли го има този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Август 28, 2013 Author Report Share Публикувано Август 28, 2013 В Safe Mode with Networking пак ли го има този проблем?на Windows 8 няма такава функция ,а и проблема е само при мозила Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 28, 2013 Report Share Публикувано Август 28, 2013 При Windows 8 има такава функция. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Август 28, 2013 Author Report Share Публикувано Август 28, 2013 При Windows 8 има такава функция.е явно не е по стандартния начин с ф8,или поне при мен не се получава,а англиски не знам,така че тоя линк ми е безполезен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 28, 2013 Report Share Публикувано Август 28, 2013 Вижте дали това няма да Ви е от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Август 28, 2013 Author Report Share Публикувано Август 28, 2013 Вижте дали това няма да Ви е от полза.ами при мен е изцяло на Български и не можах да ги намеря,но това не ми е проблем,по ме дразни проблема с мозила Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 28, 2013 Report Share Публикувано Август 28, 2013 Описание на Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост