Veselushko Публикувано Август 20, 2013 Report Share Публикувано Август 20, 2013 Здравейте на всички отново!Извинявам се за глупавия въпрос, но как се изключва Java Script на браузъра Мозила (но във версия 23.0 и по-нова, ако въобще има такава...)На по-старите го знаех: Tools > Options > Web Features... Ама сега тази опция не я откривам?!Касае се за възможносттта да мога да копирам текст от защитени страници...Как става? Може ли някой от Вас да ми помогне?Благодаря предварително!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/smile.gif П.П.: Също така ме интересува как мога да разбера когато някой ми напише, в даден сайт на лична поща съобщение (например във V-box7) от кой IP пише (или някак да го идентифицирам). Случи ми се да пиша под псевдоним, от нов профил, на един човек и той ме разпозна, че това съм аз. Каза ми, че е видял нещо в кода на писмото ли, кода на страницата ли, не помня, което ме идентифицирало.... със стария ми профил... Как става така? И откъде се извиква тази информация?! Тогава бях с Мозила Файърфокс... Има ли значение с кой браузър си... Как може да се скрия и да не може да ме идентифицират по този начин? Има ли начин/настройки? Не да се скрия съвсем в Интернет, а само за да не ме разпознават по този начин, де! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Август 21, 2013 Report Share Публикувано Август 21, 2013 Стартирайте Mozilla Firefox и в адресното поле въведете about:config В полето Search на новопоявилата се страница въведетe javascript.enabled. Чрез двоен клик върху въпросната опция, променете стойността ѝ True на False. Не знам как точно стоят нещата при Vbox7 и поради тази причина не мога да дам точен отговор. Ако потребителят има достъп до IP адресите, от които се log-ва всеки един акаунт в даден момент, то тогава може и да познае, че става въпрос за един и същ човек. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Veselushko Публикувано Август 27, 2013 Author Report Share Публикувано Август 27, 2013 Стартирайте Mozilla Firefox и в адресното поле въведете about:config В полето Search на новопоявилата се страница въведетe javascript.enabled. Чрез двоен клик върху въпросната опция, променете стойността ѝ True на False. Не знам как точно стоят нещата при Vbox7 и поради тази причина не мога да дам точен отговор. Ако потребителят има достъп до IP адресите, от които се log-ва всеки един акаунт в даден момент, то тогава може и да познае, че става въпрос за един и същ човек. Благодаря Ви! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост