Tragedy Публикувано Март 17, 2006 Report Share Публикувано Март 17, 2006 От доста време се каня да го направя това, но все не ми остава време. Даже измислих как да стане - инсталирам VMWare (програма, която симулира компютър) и на нея инсталирам Windows XP като правя скрийншоти. Май е време да се захвана. Понеже темата се разви доста можете да видите прекрасните обяснения на Tihichko - тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Март 17, 2006 Report Share Публикувано Март 17, 2006 Здрасти Tragedy!Суперрррррррррр!Направо върхът!Ами ще чакам значи.Ей,сложи емотикон за аплодисменти!За сега-аплодисменти,аплодисменти,аплодисменти. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nakata Публикувано Март 19, 2006 Report Share Публикувано Март 19, 2006 Да и аз приветствам тази идея за такава статия. И аз бих искал да се науча да си преинсталирам уйна чрез инсталационен диск. Нямам съмнение че Tragedy ще ни помогне за което ще съм му благодарен много. :rolleyes: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BO6KO Публикувано Март 30, 2006 Report Share Публикувано Март 30, 2006 Има обяснения в интернет,но са на англииски,а аз не знам.Така че се моля на приятели да преинсталират,а искам да се науча. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gors Публикувано Април 3, 2006 Report Share Публикувано Април 3, 2006 Това ще е нещо наистина суперско дано стане по-скоро . Поздравление за идеята!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 (Редактиран) То е факт.Написано е на английски.re-install Windows XP Като идея може да се изплагиатства.Текстът на английски да се преведе на български, а картинките да се запазят.В добавка като за полицай може да се започне по-обстойно от момента, в който натискате "Power button"- на компа.Влизате в BIOS и т.н. И умната или русата Редактиран Април 8, 2006 от Dr. Epstein Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 То е факт.Написано е на английски.re-install Windows XP Като идея може да се изплагиатства.Текстът на английски да се преведе на български, а картинките да се запазят.В добавка като за полицай може да се започне по-обстойно от момента, в който натискате "Power button"- на компа.Влизате в BIOS и т.н. И умната или русата Здрасти Dr. Epstein!Ами супер ти е идеята и инфото,само дето аз не мога да я преведа.Не съм на ти с английския за жалост!Ако някой се реши,поне ще може да ползва статията наготово.Това спестява доста усилия.Ще чакаме.Мисля,че това ръководство ще е фурор,защото няма инфо на български засега,а интереса е огромен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dr. Epstein Публикувано Април 8, 2006 Report Share Публикувано Април 8, 2006 (Редактиран) Истината е, че без английски не става.ОС-ми както и BIOS са американски продукти.Този линк предлага пълна симулация на инсталиране на Windows XP.След като изтеглите архива и го разтворите, стартирайте Start Course.В off-line режим с помощта на браузер ще можете да преинсталирате "прозорците". Windows XP Installation Успех Редактиран Април 8, 2006 от Dr. Epstein Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Април 13, 2006 Report Share Публикувано Април 13, 2006 (Редактиран) Здравейте!Вижте какво открих днес-ръководство и то на български.Хубаво ще бъде,някой от знаещите да се произнесе по въпроса,за да знаем какво да очакваме.Ето го и ръководството-доста подробно,с хубави картинки.Вижте самиКак да инсталираме Windows XP(автор-dweray) Ps:Милене,ако си готов с ръководството-много ще се радвам да го видя.Ако решиш,че това ръководство е достатъчно добро, ще ти спестим доста работа,защото и без това сигурно си страшно зает.Само,сподели мнението си. Редактиран Април 13, 2006 от danina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 13, 2006 Author Report Share Публикувано Април 13, 2006 Според мен ръководството е достатъчно добро и ще бъде полезно на потребителите. Аз скоро ще се опитам за дапочна моето, но както сами виждате съм страшно зает с други неща. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Привет на всички: danina eто още едно ръководство от което аз съм се учил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
danina Публикувано Юни 13, 2006 Report Share Публикувано Юни 13, 2006 Привет на всички: danina eто още едно ръководство от което аз съм се учил Страхотно! Много благодаря, че го споделяш с нас! Като ми се наложи ще питам да знаеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vankata Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 Привет на всички: danina eто още едно ръководство от което аз съм се учил Искам само да ви питам ако се водя по това ръководство ще си преинсталирам ли Widnowsa без проблеми?Питам защото спеш ми трябва да знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Юни 15, 2006 Report Share Публикувано Юни 15, 2006 (Редактиран) Здравей,Vankata разбирасе,че ще стане само един съвет от мен не натискай F-5 а просто го остави да премине този надпис без да натискаш нищо. Трябва в биоса да си задал да чете първо от СД-то. Редактиран Юни 15, 2006 от Tihichko Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vanina Публикувано Юни 17, 2006 Report Share Публикувано Юни 17, 2006 (Редактиран) Здравейте!Вижте какво открих днес-ръководство и то на български.Хубаво ще бъде, някой от знаещите да се произнесе по въпроса,за да знаем какво да очакваме.Ето го и ръководството-доста подробно,с хубави картинки.Вижте самиКак да инсталираме Windows XP(автор-dweray) ... Здравейте, аз ще използвам тази инструкция за да си направя сама преинсталация на Windows-а и след това ще пиша как е минало! (нещо хванах вируси доста лоши и без преинстал няма да мине и работата е на зле ) Много съм благодарна на тази информация в помощ на по неуките като мен, защото вече ми е до гуша да моля хора и да ги занимавам, а по това което прочетох от линка и с помоща на boot disk ще ми е доста лесно така че друга седмица си ще обновя системата си! Пожелайте ми успех! П.С Имам един въпрос за интернета ми след формат на диска и преинсталация на Windows-а, значи аз съм с модем абонат на Мнет - Варна ще трябва ли да им се обаждам за да правя някакви настройки и какво става с връзката след преинсталация. Моля отговаряйте на ЛС за да не товарим темата с моите тъпи въпросчета! :bye1: Редактиран Юни 17, 2006 от Vanina Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост