Jump to content

Проблеми и съвети при работа със Skype/Скайп

Препоръчан пост

• Отговори 727
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

За съжаление не се оправи след преинсталиране.

П.П. Чак днес успях да се впиша. Спомням си, че предния път, когато минах на по-стара версия, чак на третия опит за вписване се осъществи връзка. Вчера пробвах поне 10 пъти и то без успех. Предполагам е нарочно измислено от екипа на Skype, по-старите версии да създават проблеми.

От край време съм на скайп 3.8.0.139 или ползвам 3.8.0.180...и аз като теб след преинсталация на уиндолс първия път много трудно се вписвах.

На Win XP Pro SP 3 съм и открих начин на 3-ките за по-бързо вписване. Още при инсталация се слага отметка на опцията Skype да бъде в изключенията на Firewall-a, но въпреки това е по-добре предварително да си свалил защитната стена, само за първото вписване ...и тогава стартираш инсталация на скайп с вписване веднага. Ако не от раз, то при втори опит ще светнеш в зелено и напълно ще ти зареди листата с потребители - без никакви рестарти на компютъра или преинсталации на скайп. Също, ако имаш антивирусна стена която играе ролята на Firewall, добре е да я деактивираш само за първото вписване, после си я пускаш нормално.

Сподели другаде

Ами пробвай да я спреш и да видиш дали ще се вписвап веднага и дали ще има бавене. Но според мен ако добавиш скайпа в защитната стена не би трябвало да те бави.
Сподели другаде

Нестава,пак същия проблем прави,то всъщност не е бавене а зацепване,като си включа компа и стартирам скайпа за първи път влиза и си работи добре,

но като излезна и се опитам да вляза пак по късно ми зацепва,и нали там излизат тия надписи че програмата не функционира и дали искам да питам

майкрософт за възникналия проблем.предполагам че е от друго защото изключих защитната стена и пак същото.

Сподели другаде

за жалост не се получи при мен тоя номер,поиграх си доста,инсталирвах,деинсталирвах,проверки за зловреден код правих,почиствах и то с няколко програми и то така хубаво го почистих че неможех после да си влезна в профила,бяха изтрити потребителското ми име и парола.има ли вероятност проблема да идва от някой стар или неправилен драйвер,защото и една игра също ми създава проблеми,изключва се по време на игра.
Сподели другаде

Какъв Интернет използваш? Ако е обикновен LAN или разполагаш с рутер, който извършва влизането вместо теб, можеш да опиташ дали под Safe Mode with Networking ще има проблеми със Skype.
Сподели другаде

не използвам рутер с кабел сам и имам инсталирана програмка от доставчиците на интернет която ме свързва като си пусна лаптопа...нещо немога да

вляза под safe mode,има ли друг начин освен с рестарт и F8 за влизане...извинявай но не сам много на ти с компютрите :)

Сподели другаде

За каква операционна система става въпрос? Относно Интернет връзката: в момента, в който зареди Windows, вече можеш да отваряш страници или трябва да правиш още нещо?
Сподели другаде