Jump to content

Не мога да отворя гугъл, фейсбук, ютюб и т.н.


Препоръчан пост

Здравейте,

 

От известно време не можех да вляза в никой от сайтовете на Бтв. Не отдавах прекалено значение, тъй като не са ми приоритетни, но снощи пуснах антивирусната (НОД32) да сканира. Откри две нежелани програмки и ги разкара, друго нямаше. След това вече много сайтове не ми зареждат- google и всичките му производни, facebook, youtube, сума ти и други не толкова популярни сайтове. Отделно от това не ми зареждат и java script-овете. Заради това и не успях снощи да се регистирам в този форум (capicha буквите не ми излизаха). Също така, където има фейсбук или гугъл добавки, реклами и т.н. сайтове също не ми ги зарежда (добавките). В момента пиша от офиса и затова и мога да се регна тук. Довечера като се прибера не съм сигурен дали ще мога да вляза отново тук, за да поствам прогреса по обеззаразяването :). Инсталирах и сканирах с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free. Откри някви досадни буболечки, но нищо кой знае какво - 30-тина тракинг кукиес, бабилон тоолбара и т.н. Изчистих го, но проблемът остава :). Довечера ще инстална Combofix, да видим какво ще стане.

Ще съм признателен за всякакво съдействие, ако е възможно по-подробно, защото не съм сигурен дали ще мога да се логна тук...

Link to comment
Сподели другаде

Довечера ще инстална Combofix, да видим какво ще стане.

 

 

От създателя на ComboFix:

You should not run ComboFix unless you are specifically asked to by a helper. Also, due to the power of this tool it is strongly advised that you do not attempt to act upon any of the information displayed by ComboFix without supervision from someone who has been properly trained. If you do so, it may lead to problems with the normal functionality of your computer.

 

 

От форума:

 

Изпълнявайте инструкциите точно и не правете неща, които не сте инструктирани да правите

Повечето от използваните инструменти са специализирани и при неправилна употреба е възможно да си нанесете допълнителни щети, затова четете внимателно и спазвайте инструкциите точно.

Също така не инсталирайте/стартирайте приложения, освен ако не сте инструктирани за това, защото е възможно нещата да се усложнят още повече.

 

Ако искате да получите помощ, прочетете и изпълнете инструкциите от тази тема.

Link to comment
Сподели другаде

Изберете си САМО една тема - тази в softvisia или тази тук и пошете само в нея.

Недейте да губите времето на хелпърите, тъй като и без това са претрупани с логове за диагностики!!!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...