Blue_Hulk Публикувано Юни 9, 2013 Report Share Публикувано Юни 9, 2013 Имам една видео камера на CANNON, с нея снимах едно събитие и сега се налага да прехвърлям видео в компютъра за обработка и записване на дисковете. Имам карта или платка, която е свързана към дъното спец. за видео камерата. Използвам ето този кабел http://www.download.bg/upl/attachments/Vaprosnia_kabel.1220.jpg. От вас искам да ми препоръчате една стабилна и надеждна програма, която да гарантира качеството... Знам, че има доста програми като Adobe Premiere, Power Director и др. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Юни 9, 2013 Report Share Публикувано Юни 9, 2013 PowerDirector ползвай, лесно е, а качеството зависи само от теб. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Blue_Hulk Публикувано Юни 9, 2013 Author Report Share Публикувано Юни 9, 2013 PowerDirector ползвай, лесно е, а качеството зависи само от теб.Мерси за съвета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост