Jump to content

Търся програма за записване с включена видео камера.


Препоръчан пост

Здравейте, извинявам се за некадърното описание, но НАИСТИНА не струвам в повечето технологични неща..

Направих си гейминг канал в youtube и искам да качвам видеа, на които играя игри. Пробвах с няколко програми, но без резултат.

Ще съм много благодарна, ако някой ми препоръча програма за записване на екрана по време на игра, с включена видео камера (за да се виждат реакциите ми, например като играя игри на ужасите), която да се вижда в едното прозорче на видеото. (нещо подобно на клиповете на PewDiePie, ако някой от вас ги гледа :3 ). И вече прекалявам, но не мога да си позволя да купувам програма, затова безплатна, по възможност :3

Ще съм много благодарна, ако някой успее да ми даде такава програма.

Пробвала съм с fraps, bandicam и camtasia,но все нещо се прецаква.

Благодаря ви :3

Link to comment
Сподели другаде

По принцип най-качественият продукт за запис на видео по време на игра е MSI Afterburner (безплатна е). Основната функция на приложението е оувърклок и настройка на видео карти, но има изключително добре направена функция за запис на видео. Не знам обаче как точно ще запишеш едновременно от двата източника - играта и уеб камерата. Т.е. не знам дали програмата ще може да направи това, защото нямам уеб камера и не съм правил подобни експерименти.

Link to comment
Сподели другаде

MSI Afterburner не е специализирана програма за запис на екрана на игри. Тъй че не може да се очаква от нея най-доброто.

Най-доброто си е класиката - Fraps и PlayClaw. Другото е лов на маймуни с трици.

Link to comment
Сподели другаде

Това, че дадена програма не е специализирана в нещо, не означава, че не може да го извършва качествено. В случая с MSI Afterburner е обърнато специално внимание на въпросната функция и е реализирана доста качествено. Не казвам, че Fraps е лоша програма за целта, напротив, отлично си върши работата. Просто MSI Afterburner предлага повече гъвкавост и опции и ако не се лъжа, има нужда от по-малко ресурси, за да извършва записа. Дори и да са на едно ниво с Fraps в това отношение, допълнителните му опции и цената му го правят по-удачния избор.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...