Jump to content

microsoft security essentials или esed nod 32


Препоръчан пост

И двете програми са добри. Ако можеш да си платиш и искаш повече функции и опции за настройка, тогава избери NOD32. Ако искаш нещо безплатно и/или доста по-семпло и изчистено, тогава избери Microsoft Security Essentials. Тестове има различни, но реално погледнато разликите са малки в засичането, така че се спри на онази, която ти се струва по-лека и удобна.

Link to comment
Сподели другаде

Моето мнение е, че MSE пропуска доста за съжаление (то всяка пропуска разбира се) и ако ще се използва е добре да е подплатена с HIPS програма като Comodo Firewall 5.12

 

Колкото до антивирусни в момента за предпочитане от безплатните са: Аvira, avast!, AVG, Comodo Antivirus/Internet Security, Panda Cloud, Bitdefender Free Edition 2013, FortiClient Lite, Baidu Antivirus (още е бета версия), Qihoo 360 free (но новите и версии са изцяло на китайски) и разбира се MSE т.н.

 

От платените добри са Kaspersky, Eset, Norton, Gdata.

 

Като цяло MSE върши работа за упоритите бацили и това което пропуска са главно потенциално нежелани приложения, но съм я срещал да пропуска и по-сериозни разбира се. И е важно на каква платформа ще се използва. Ако се използва на XP, няма да работи инспектора на мрежата.

 

Успех в избора.

Link to comment
Сподели другаде

Обръщам ти внимание на т.3 от правилата на форума, с които си се съгласил при регистрацията:

3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.

 

В такъв случай може би ще е по-добра идея да се насочиш към някоя добра безплатна програма.

Link to comment
Сподели другаде

Мисля да пробвам NOD 32. Можете ли да ми дадете линк към някаква добра Free версия с кейген разбира се. 

можеш да я изтеглиш от официялния им сайт,където се предлага eset smart sekuriti и eset nod 32,колкото до ключове,в гоогле и торентите има бол,въпреки че не виждам 40лв на година кой знае колко са за нея,или на месец по един смс на стойност 4,80 ако не се лъжа

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...