Jump to content

Защита от хакери и оправяне на сайтове след атака


Препоръчан пост

Здравейте, услугата която предлагаме е защита от хакерски атаки и оправяне на хакнати сайтове и системи. Работим на свободна практика за момента. Осъзнаваме това, че в днес е ежедневие много сайтове да стават потърпевши от атаки и виждам, че в много форуми като този всяка 5та тема в определени дни е - "Хакнаха ми сайта, какво да правя" или "Хора помогнете ми, искам да защитя сайта си ог хакерски атаки, защото на мой приятел му го хакнаха". Точно за това започнахме да работим срещу хакерите и да ги възспираме.

След успешно свършена работа предоставяме детайлен репорт който съдържа информация за блокнати ip-та, изтрити скриптове, сканирания, сложени скриптове за защита и тн. Общо взето информация за всяко действие което сме предприели за да оправим сайта ви от атаката и за защитата му срещу следваща такава.

Всеки по опитен програмист и "IT спец", може успешно да си свърши работа и сам, но услугите ни са за хора които нямат време и които искат моментално решение от хора специализирани тясно в IT сигурността.

Въпреки, че всеки може да се защити, работим с дизайнерски студия, индивидуални хора притежаващи малки уеб сайтове, уеб разработчици, собственици на e-commerce решения и една хостинг компания, защото не всеки има уменията и ресурсите да се грижи за тези неща, а от друга страна понякога е много важно. Най-вече когато има риск от загуба на бази данни със ценна информация.

Ако имате проблеми с кибер престъпници или искате да се защитите от тях можете да ни пишете 24/7 на скайп: MassivePXL | Сайтът ни е на адрес http://www.massivepxl.org

Надяваме се да ви бъдем полезни и да не нарушаваме правилата на форумчето !

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...