Jump to content

Не ме чуват в Скайп.Как да отстраня този проблем?

Препоръчан пост

Здравейте!
Ами при мен проблема е същият, както при повечето хора – аз се чувам в слушалките, но в Скайпа не ме чуват, а аз ги чувам идеално.
И какво трябва да направя като имам само две възможности за избор:
-ESS AudioDrive
-Avance Sound
Просто не знам кое къде да използвам.
Кое за слушалките и кое за микрофона?
А и каква звукова схема да използвам:
-Windows Default
-No Sounds
Искрено се надявам да ми помогнете!

Сподели другаде

Здравейте,

нека започнем от звуковата карта и операционната система - т.е какви са?

Когато включите скайпа имате тест в който можете да промените подадените от вас: ESS AudioDrive, Avance Sound.

Ако не се получава, и отговорите на питането, ще се опитаме да помогнем!

Поздрави

Сподели другаде

Здравейте!

Имам инсталиран Windows ХР.

Пробвах с размяна на местата на  ESS AudioDrive и Avance Sound,но нищо не се получава.

Когато и на двете места(микрофон и слушалки) съм поставил ESS AudioDrive качеството е отвратително-имам много пращене.

Когато сложа на микрофона Avance Sound чувам идеално гласът на операторката при тест разговора,но не мога да се запиша и чуя гласа си!

Просто не знам какъв е проблема.

А преди време провеждах разговори без да имам проблем.

Сподели другаде

Ами не знам каква е звуковата ми карта,но компютъра е настолен-Compaq Deskpro EN Series.

Процесора е Intel Pentium II processop.

Дънна платка: Compaq 0400h

Сподели другаде

Пробвай с друг микрофон. Това че чуваш гласа на жената, означава единствено, че всичко е наред с възпройзвеждането на звука в колонките/слушалките и не ни дава никаква информация за състоянието на микрофона. Ако решиш мога да влезна през Team Viewer, за да прегледам настройките и евентуално, ако поправим проблема, ще обясня във форума какво точно е станало.

Сподели другаде

Не исках да се меся, защото вече друг потребител се е заел с проблема, но само ще дам една полезна тема написана от Night_Raven.  

Правилни звукови настройки на микрофон за работа със Skype...

Сподели другаде

Поздравления Stoyannov,

поне аз така си мисля, че няма значение кой ще се заеме с проблема, и на финала кой ще реши проблема - всички сме екип, но сме в задънена улица, защото не знаем каква е звуковата карта, а от там и спираме с идеите и предложенията. Според мен причината може да бъде всякаква.

Към lyubsun - този Win XP нова инсталация ли е или просто "вчерашния" ден сте решил да използвате скайп за да проведете разговор, със сигурност ли са правилните драйвъри поставени на звуковата карта(която) пак казвам не знаем каква е?

Ако желаете прочете тази тема, която надявам се да ви помогне и с начина как да разберете каква е звуковата карта.

Поздрави

Сподели другаде

Здравейте Господа!

Трогнат съм от Вашата загриженост относно моя проблем!

Не,преди си работеше всичко нормално и си говорех идеално,но не знам какво му стана на компа-явно съм прецакал някои настройки(щото аз по отношение на компютрите съм ГОЛА ВОДА,КАЛ В УШИТЕ И ДВЕ ЖАБИ У ДЖОБА),но от снощи си "играя" и от одеве разгеле май нещата се оправиха!Поне като се тествам с тест-разговора в Скайп.

Още веднъж-МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВАШАТА ОТЗИВЧИВОСТ И ЧОВЕЧНОСТ.

Недай си боже пак да имам някакви проблеми(но да чукам на дърво или на главата си-все тая,да не се случва)поне ще знам че във Ваше лице ще намеря помощ!

ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВ ДЕН И ЛЕКА РАБОТА(че малко работи са приятни)!

Сподели другаде