Любомир Любенов Публикувано Април 4, 2013 Report Share Публикувано Април 4, 2013 Здравейте!Ами при мен проблема е същият, както при повечето хора – аз се чувам в слушалките, но в Скайпа не ме чуват, а аз ги чувам идеално.И какво трябва да направя като имам само две възможности за избор:-ESS AudioDrive-Avance SoundПросто не знам кое къде да използвам.Кое за слушалките и кое за микрофона?А и каква звукова схема да използвам:-Windows Default-No SoundsИскрено се надявам да ми помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Април 4, 2013 Report Share Публикувано Април 4, 2013 Здравейте,нека започнем от звуковата карта и операционната система - т.е какви са?Когато включите скайпа имате тест в който можете да промените подадените от вас: ESS AudioDrive, Avance Sound.Ако не се получава, и отговорите на питането, ще се опитаме да помогнем!Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Любомир Любенов Публикувано Април 4, 2013 Author Report Share Публикувано Април 4, 2013 Здравейте!Имам инсталиран Windows ХР.Пробвах с размяна на местата на ESS AudioDrive и Avance Sound,но нищо не се получава.Когато и на двете места(микрофон и слушалки) съм поставил ESS AudioDrive качеството е отвратително-имам много пращене.Когато сложа на микрофона Avance Sound чувам идеално гласът на операторката при тест разговора,но не мога да се запиша и чуя гласа си!Просто не знам какъв е проблема.А преди време провеждах разговори без да имам проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Април 4, 2013 Report Share Публикувано Април 4, 2013 Каква е звуковата карта и за лаптоп (Модел-?) или настолен компютър, става на въпрос? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Любомир Любенов Публикувано Април 4, 2013 Author Report Share Публикувано Април 4, 2013 Ами не знам каква е звуковата ми карта,но компютъра е настолен-Compaq Deskpro EN Series.Процесора е Intel Pentium II processop.Дънна платка: Compaq 0400h Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Април 4, 2013 Report Share Публикувано Април 4, 2013 Пробвай с друг микрофон. Това че чуваш гласа на жената, означава единствено, че всичко е наред с възпройзвеждането на звука в колонките/слушалките и не ни дава никаква информация за състоянието на микрофона. Ако решиш мога да влезна през Team Viewer, за да прегледам настройките и евентуално, ако поправим проблема, ще обясня във форума какво точно е станало. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Април 4, 2013 Report Share Публикувано Април 4, 2013 Не исках да се меся, защото вече друг потребител се е заел с проблема, но само ще дам една полезна тема написана от Night_Raven. Правилни звукови настройки на микрофон за работа със Skype... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Април 5, 2013 Report Share Публикувано Април 5, 2013 Поздравления Stoyannov,поне аз така си мисля, че няма значение кой ще се заеме с проблема, и на финала кой ще реши проблема - всички сме екип, но сме в задънена улица, защото не знаем каква е звуковата карта, а от там и спираме с идеите и предложенията. Според мен причината може да бъде всякаква. Към lyubsun - този Win XP нова инсталация ли е или просто "вчерашния" ден сте решил да използвате скайп за да проведете разговор, със сигурност ли са правилните драйвъри поставени на звуковата карта(която) пак казвам не знаем каква е?Ако желаете прочете тази тема, която надявам се да ви помогне и с начина как да разберете каква е звуковата карта.Поздрави Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Любомир Любенов Публикувано Април 5, 2013 Author Report Share Публикувано Април 5, 2013 Здравейте Господа!Трогнат съм от Вашата загриженост относно моя проблем!Не,преди си работеше всичко нормално и си говорех идеално,но не знам какво му стана на компа-явно съм прецакал някои настройки(щото аз по отношение на компютрите съм ГОЛА ВОДА,КАЛ В УШИТЕ И ДВЕ ЖАБИ У ДЖОБА),но от снощи си "играя" и от одеве разгеле май нещата се оправиха!Поне като се тествам с тест-разговора в Скайп.Още веднъж-МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ВАШАТА ОТЗИВЧИВОСТ И ЧОВЕЧНОСТ.Недай си боже пак да имам някакви проблеми(но да чукам на дърво или на главата си-все тая,да не се случва)поне ще знам че във Ваше лице ще намеря помощ!ЖЕЛАЯ ВИ ХУБАВ ДЕН И ЛЕКА РАБОТА(че малко работи са приятни)! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост