vanchev Публикувано Март 25, 2013 Report Share Публикувано Март 25, 2013 Какво е мнението ви за илюминатите? Имат ли почва те у нас? На какво са способни? Давайте разсъждавайте и пишете, интересно ми е мнението ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 29, 2013 Report Share Публикувано Март 29, 2013 1. Нямам изградено абсолютно конкретно мнение, но нека го обобщя като негативно.2. Защо да нямат? Те могат да си имат почва навсякъде.3. На много неща. Може би са доста лаконични отговорите, но има предостатъчно филми за тях и тази тематика като цяло. С удоволствие бих препоръчал, ако си заинтересован. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Март 30, 2013 Report Share Публикувано Март 30, 2013 Аз пък съм резервиран към теориите на конспирацията. Ако става въпрос за това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Април 16, 2013 Report Share Публикувано Април 16, 2013 Мразя всички илюминати,масони,рептили крале царици политици и всякакви който имат връзка с тях.Да имат, те са в ежедневието ни, в подсъзнанието ни, They are EVERYWHERE !Те си мислят, че са способни на всичко, но скоро ще разберат каква грешка е била да се закачат с нас хаха. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Май 8, 2013 Report Share Публикувано Май 8, 2013 Илюминати са били древно движение, религия, секта или там както искате го наричайте, което отрича съществуването на религиите и издигнатите от тях божества и пророци.Те вярват само и единствено на това което може да се докаже на практика, така да се каже.На времето са били заклеймявани като еретици, но всеки все пак има правото да вярва в каквото си иска, затова са се и превърнали в тайно общество.Истинското общество на Илюминати не е това, което го представят в медиите а нещо съвсем по-човешко и хуманно. Който иска може да посети ето този сайт за повече информация: http://www.illuminati-gnosis.blogspot.com/ .Не съм на 100% сигурен за това което споделих, но истината е някъде там както се казва. Това че някой хора твърдят едно, не означава че няма друго мнение по въпроса. Аз съм на мнението че има една сила в тази вселена, която е над всичко останало на този и останалите светове. И също смятам че човек сам гради своята съдба, няма такова нещо като "това ти е писано и това ще стане". Не е нужно да се кланяш на някакво издигнато божество (интересното е че всички божества са издигнати от нас хората, което говори много) за да имаш вяра, както в себе си така и в силата и светлината, която ни заобикаля. Това е моето скромно мнение и нека никой да не се обижда от моите думи. Всеки има право на мнение стига да спазва общоприетите норми на поведение в това отношение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mondia Публикувано Юни 4, 2013 Report Share Публикувано Юни 4, 2013 Chino_sz, аз също се съмнявам дали разпространяваните навсякъде писания за илюминатите и Вайсхаупт са истината. Най-малкото не се сещам да съм срещнал в тези писания думата Меритокрация и инструмента "100% наследствен данък"?! Освен това, сякаш сега разбирам защо винаги като чуя думата "религия", настръхвам и очаквам нещо неприятно.Фактът, че човечеството е в това положение сега, ясно говори, че нещо е сбъркано по принцип, и то мнооого отдавна. И е логично да се досетиш, че тези, които са го "сбъркали", ползват всички инструменти, за да не позволяват на хората да го осъзнаят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Юни 5, 2013 Report Share Публикувано Юни 5, 2013 ..., а , може би точно когато е трудно, тогава се усъвършенства човек... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост