Jump to content

Илюминати


Препоръчан пост

1. Нямам изградено абсолютно конкретно мнение, но нека го обобщя като негативно.

2. Защо да нямат? Те могат да си имат почва навсякъде.

3. На много неща. :)

 

Може би са доста лаконични отговорите, но има предостатъчно филми за тях и тази тематика като цяло. С удоволствие бих препоръчал, ако си заинтересован.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Мразя всички илюминати,масони,рептили крале царици политици и всякакви който имат връзка с тях.

Да имат, те са в ежедневието ни, в подсъзнанието ни, They are EVERYWHERE !

Те си мислят, че са способни на всичко, но скоро ще разберат каква грешка е била да се закачат с нас хаха.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...

Илюминати са били древно движение, религия, секта или там както искате го наричайте, което отрича съществуването на религиите и издигнатите от тях божества и пророци.Те вярват само и единствено на това което може да се докаже на практика, така да се каже.На времето са били заклеймявани като еретици, но всеки все пак има правото да вярва в каквото си иска, затова са се и превърнали в тайно общество.Истинското общество на Илюминати не е това, което го представят в медиите а нещо съвсем по-човешко и хуманно. Който иска може да посети ето този сайт за повече информация: http://www.illuminati-gnosis.blogspot.com/ .Не съм на 100% сигурен за това което споделих, но истината е някъде там както се казва. Това че някой хора твърдят едно, не означава че няма друго мнение по въпроса.

   Аз съм на мнението че има една сила в тази вселена, която е над всичко останало на този и останалите светове. И също смятам че човек сам гради своята съдба, няма такова нещо като "това ти е писано и това ще стане". Не е нужно да се кланяш на някакво издигнато божество (интересното е че всички божества са издигнати от нас хората, което говори много) за да имаш вяра, както в себе си така и в силата и светлината, която ни заобикаля. Това е моето скромно мнение и нека никой да не се обижда от моите думи. Всеки има право на мнение стига да спазва общоприетите норми на поведение в това отношение. :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...

Chino_sz, аз също се съмнявам дали разпространяваните навсякъде писания за илюминатите и Вайсхаупт са истината. Най-малкото не се сещам да съм срещнал в тези писания думата Меритокрация и инструмента "100% наследствен данък"?! Освен това, сякаш сега разбирам защо винаги като чуя думата "религия", настръхвам и очаквам нещо неприятно.

Фактът, че човечеството е в това положение сега, ясно говори, че нещо е сбъркано по принцип, и то мнооого отдавна. И е логично да се досетиш, че тези, които са го "сбъркали", ползват всички инструменти, за да не позволяват на хората да го осъзнаят.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...