Jump to content

За или против изграждането на АЕЦ "Белене"


vanchev

АЕЦ "Белене"  

15 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

За какво я пускате тази анкета? Няма смисъл! Не сте ли разбрали, че управляващите така си измиват ръцете с вас! Те самите не могат да определят, затова ви пробутват референдум на вас. После ще злоупотребяват с вашия референдум и ще кажат "Еми вие така сте си го искали, не сме виновни ние, че тока ви хвърчи в небесата". Ако сте умни хора, няма да гласувате. Познавам енергетик, който се занимава с политика, той самия няма да гласува. Познавам и изключително интелигентни хора, които казват че ще гласуват "против" изграждане. Аз също - подкрепям Борисов, но няма да ида, за да са им нищожни гласовете. Нека се видят колко процента са отишли. Това е капан за народа. После при всички обстоятелства ще ви го набутат, и то много много много дълбоко. Ама те нямат вина. Вината ще бъде ваша. Защото сте тичали на урните. :)

Моя призив е - не ходете там. Знам че на много им се иска да се похвалят с развита държава, но не сега е момента да се строи, баш когато кризата ни мачка безмилостно. Тези пари ще бъдат взети от вашия джоб, не от на филанкишията.

Моля този, който е пуснал късно тази анкета, да поправи "Безразличен" на "Няма да гласувам".

Link to comment
Сподели другаде

Разбира се ,че няма да гласувам ;).Аз съм "ЗА" 7-ми блок на АЕЦ Козлудуй ,но не и АЕЦ БЕЛЕНЕ.Това е най-големият фалшив проект за грабене на пари ...МНОГО ПАРИ!
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...