psiko Публикувано Януари 22, 2013 Report Share Публикувано Януари 22, 2013 Здравейте, имам проблем с пускане на един клип на AVI формат клипа е 2,69 ГБ. Бях почнал да записвам един клип с Уебкамерата и по време на записването тока спря и след като включих компютъра не можах да пускам клипа изписва ми някаква грешка Има ли шанс да се отвори клипа? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Януари 22, 2013 Report Share Публикувано Януари 22, 2013 Защо пробваш с KMP? Странни хора сте...! Видео се пробва с VLC. Ако то не подкара клипа, значи го отпиши. Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2013 Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Най-вероятно структурата на контейнера е повредена. Можеш да опиташ да я поправиш. Виж тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Януари 23, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Не става пробвах с VLC не тръгва клипа, също така и пробвах с DivFix++ натискам на Add Files и избирам клипа после натискам на Strip Index и ми излиза това нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2013 Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Трябва да кликнеш бутон Fix, не Strip Index. Защо си се ориентирал към Strip Index не знам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Януари 23, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Като кликвам на Fix на десния прозорец пише Processing file : aaa.AVIError: Input file is not an AVI file!. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 23, 2013 Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Тогава най-вероятно файлът е безвъзвратно повреден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Януари 23, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 23, 2013 Сигурно от това, че не можах да го спря преди тока да спре... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост