manqka98 Публикувано Декември 26, 2012 Report Share Публикувано Декември 26, 2012 Здравейте , искам да Ви помоля за помощ. Да карам по същество - проблема ми е с драйверите не знам от къде да си ги изтегля и да си ги инсталирам. Да дам информацията сега : Видео карта - GeForce4 MX 440 OC - Windows XP Professional Процесор - AMD.Моля да ми помогнете с някакъв линк да друпна направо дриверите (трябва ми замо монитора защото ми е прецакан сега на 4 бита е и е замазано с ленти по вертикала ) това е Весели празници и мс много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 26, 2012 Report Share Публикувано Декември 26, 2012 Дай информация за всеки случай и за дънната платка. Драйверът за видео картата можеш да изтеглиш от тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
manqka98 Публикувано Декември 26, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2012 (Редактиран) Дай информация за всеки случай и за дънната платка. Драйверът за видео картата можеш да изтеглиш от тук.ASRock K7Upgrade-880 Редактиран Декември 26, 2012 от manqka98 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
manqka98 Публикувано Декември 26, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 26, 2012 Дай информация за всеки случай и за дънната платка. Драйверът за видео картата можеш да изтеглиш от тук. аз това вече го друпнах ,но не можах да го инсталирам явно както трябва и не ми се оправи картината, ако може и някакъв съвет как да я инсталирам мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 26, 2012 Report Share Публикувано Декември 26, 2012 Тук можете да намерите изискваните от Вас драйвъри. аз това вече го друпнах ,но не можах да го инсталирам явно както трябва и не ми се оправи картината, ако може и някакъв съвет как да я инсталирам мерси. За целта може да разгледате тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост