Jump to content

Препоръчан пост

ОС ми е Windows 7. Изтеглих Movie Maker от сайта на Microsoft, инсталирах я, но когато я стартирам ми излиза това съобщение:

Сложих най-новите драйвери за видеокартата, лаптопа отговаря на минималните изисквания, но не мога да разбера защо не тръгва.

.

Сподели другаде

Направете следното:

• Меню Start -> Run -> Въведете control -> Натиснете Enter.
  • В новопоявилия се прозорец изберете Programs and Features.
  • Turn Windows features on or off -> Разколнете структурата на Media Features.

Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар.

Сподели другаде

Маркирайте checkbox-а, намиращ се пред Windows Media Player и запаметете промените. След инсталацията на съответния компонент, опитайте отново да инсталирате Windows Movie Maker.
Сподели другаде

• 1 month later...
Пак се появи същия проблем :(. Повторих всички стъпки, но не се оправя. Не съм я ползвал от около 20 дена. Днес исках да я пусна, но пак ми показа грешкате, която съм прикачил в коментар 1.
Сподели другаде

Ма що се занимаваш с глупости? Ето ти Windows Movie Maker Windows 7 + екстри за HD и твое лого (воден знак) способности. Но има платени продукти, които работят също като него, обаче далеч далеч по-ефектно. Windows Movie Maker е инструмент за забавление на малките дечурлига да се радват на малките си клипчета от мобилния телефон.

Деинсталирай версията, която си бутнал преди да инсталираш този.

Хайде една бира. :)

Програмата си има трикове:

1. Когато вкарвате видео файлове и сте дали Import Video, обърнете внимание на новоизлезлият прозорец за избор на видео върху отметката "Create clips for video files". По подразбиране е включена, но вие трябва да изключите, защото тази функция ще раздроби видео филмчето ви на малки сигменти на местата, където картината се сменя рязко.

2. За да добавите ваше лого, първо използвайте графичен редактор и направете вашата картинка в PNG файл, след което я поставете на мястото на "mylogo.png", намираща се в "C:\Program Files (x86)\Movie Maker\Shared\AddOnTFX". След като сте я заменили, за да я добавите в зареденото видео, кликнете на "Make titles or credits", след това "title on the selected clip", натиснете клавиатурата интервал "space", след което "change the title animation", от където ще намерите вашето лого.

3. Друг важен съвет е да обърнете внимание на видео форматът в Tools > Options > Advanced за да не получите някакво разминаване.

Сподели другаде

Да се извършвали някакви промени по системата - инсталиране/деинсталиране на софуер, премахване на компоненти на операционната система, използване на оптимизиращ софтуер?
Сподели другаде

Zig Zag - Нищо не мога да разбера от тази версия.Нито как се слагат надписи, нито къде е отметката "Create clips for video files", нито как да пусна клипа като едно цяло, защото ми го дава на кадри, нито нищо ...

Не ми трябва сложна платена програма. трябва ми елементарна програма за видеообработка. Да сложа лого, надпис, да изрежа клип, да съединя клипчета, да добавя музика, ... Movie Maker ми върши идеална работа.

s.feradov - Доколкото помня - не. Всичко си е както си беше преди.

П.П. Разбрах как се слагат надписи, но не мога да ги сложа където аз искам. При другата версия на Movie Maker мога да ги поставям където реша.

Сподели другаде