Jump to content

s.feradov

Потребител
  • Брой теми

    1582
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

s.feradov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Да кажем, че е нормално да не обясним какво точно представлява процеса на "хибернация" и потребителят може да намери сам информация. Но спирането на въпросната опция, при незнанието най-малко за базовата конфигурация за системата, както и операционната система, е несериозно. Какво се случва при положение, че спрем Hibernate и потребителят, чисто теоритично, е с дискова подсистема, съставена от един 5400RPM HDD? Или може би, Fast (Hybrid) Boot също е ненужна и просто място заемаща опция при Windows 8 и нагоре?
  2. Случайно някой да се замисля, че съответният слайдер изразя стойности, които са в пряка зависимост от размера на системния дял? В случая, би било редно да се посочи препоръчително заделено пространство посредством стойността в GB, отколкото да се задават проценти. Отделно - спирането на Hibernate опцията без знания за това каква е системата, било то настолна или преносима, както и без да е обяснено на потребителя какво реално се спира, според мен, е "леко" неправилно.
  3. s.feradov

    CCleaner

    В действителност, CCleaner и до ден днешен продължава да маркира в конкретни случаи ключове от регистратурата, които не би трябвало да бъдат пипани. Със сигурност това няма да доведе до срив на системата, но в повечето случаи това реално са configuration values.
  4. Това, което искате няма как да бъде постигнато. При текущата конфигурация, използвате дъно B75-Pro3 със Sandy Bridge процесор, при което дъното поддържа максимална честота от 1333Mhz. Единственото, което може да направите в случая, е при инсталиране на паметта да зададете ръчно честотата, на която трябва тя да работи.
  5. В случая със streams, най-удачният вариант е да се стартира Analyze Only опцията на MyDefrag преди и след изтеглянето на stream-а.
  6. В такъв случай форматирайте устройството като зададете за файлова система exFAT.
  7. Форматирайте флаш устройството отново, но този път за файлова система задайте NTFS. Опитайте отново да прехвърлите файла.
  8. Каква е файловата система, която се използва на флаш паметта?
  9. Проблемът налице ли е в Safe Mode режим на работа? Изпробвана ли е друга клавиатура?
  10. Имате ли възможност да стартирате системата в Safe Mode режим на работа? Опитайте варианта даден от TheSmoKeR в коментар номер четири. Какъв е моделът на дъното и твърдия диск?
  11. Визуализира ли се логото на Windows при опит за стартиране на операционната система или системата се рестартира директно преди това? Променяли ли сте някакви настройки в BIOS на системата?
  12. Малко извън темата, но да дам бързо пояснение. Зловредния код се нарича "копач" точно поради работата, която извършва, и целта, с която се намира на системата. Самият процес на създаване на bitcoins се нарича mining. От тук произлиза и името на зловредния код. Възможно е проблемът да се дължи на зловреден код, да.
  13. След няколко дни ще въведем система за архивиране на стари теми без активност.
  14. Сигурни ли сте, че всички устройства са свързани правилно? Ако всички възможни опции за boot от оптичното устройство са тествани и при всички резултатът е негативен, то може да опитате да изпълните горепосочените предложения чрез USB Flash Drive, ако дънната платка поддържа тази функция. Може да се твърди със сигурност, че Hiren's BootCD ще зареди, само и единствено, ако инсталационния диск с Windows е повреден; сигурно е, че оптичното устройство функционира правилно и сте убедени, че новосъздадения диск работи безпроблемно.
  15. В пост номер 725 казвате, че изтриването на съответния ключ не е помогнало. В последния си коментар твърдите обратното. Явно проблемът се е разрешил впоследствие. Явно сте активирали Content Advisor по някаква причина. При изтриването на ключа Ratings се изтриват всички въведени настройки относно съдържанието, чието визуализиране се позволява/забранява. Допълнително, идеята зад този метод е изтриването на точно този елемент "Key" тъй като в него се съдържа информацията за supervisor password. Като цяло, изказването ми целеше да обясни, че не трябва да се изтриват ключове от регистратурата без да се знае какви може да са последиците, дори и системата да работи стабилно след това. Ако използвахте точно този Content Advisor и изтриете този ключ, щеше да се наложи отново да задавате необходимите настройки. Радвам се, че проблемът е разрешен.
×
×
  • Създай ново...