abracadabra Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Нещо като UNLOCKER, но тази не ми го трие файла, нито преименува. Аз този файл където искам да го махна мога да го отворя, но...нямам и програма която да го редактира текста вътре. А и не знам какво да редактирам... Иначе съм си го нарочил че ми прави номера точно този файл(ако ме питате защо, знам че доста хора няма да ме разберат... и няма да получа съвет). Та, има ли някоя по-добра от UNLOCKER 1.9.1. Или пък такава където да ми позволи да редактирам защитен файл?Предварително Благодаря на хората дали ми съвет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Може да опитате, използвайки FileASSASSIN. Инструментът е наличен и в Malwarebytes' Anti-Malware: http://i.imgur.com/0GZWl.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 19, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 Благодаря за съвета, но Malwarebytes' Anti-Malware колкото и да е добра(сигурен съм) не искам да я инсталирам защото преди време ми изтри всички настройки на интернета.... Намерих си една програма "IObit Unlocker" Мисля че е добра защото ми изтри този файл. Докато "Unlocker 1 9 1" не можа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост barutchiev Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 On 11/19/2012 at 4:19 PM, abracadabra написа: Благодаря за съвета, но Malwarebytes' Anti-Malware колкото и да е добра(сигурен съм) не искам да я инсталирам защото преди време ми изтри всички настройки на интернета.... Намерих си една програма "IObit Unlocker" Мисля че е добра защото ми изтри този файл. Докато "Unlocker 1 9 1" не можа. Нямам конкретно предложение относно въпроса ти,но на Malwarebytes'Anti-malware смятам,че можеш да и се довериш напълно.Ако е изтрила настройките ти,сигурно са били проблемни,а и не мога да си обясня как е станало.До сега съм я ползвал адски много и дори ме спаси от вирус, при който прехвалената Аваст само пищеше.При изтриването му му с нея и при рестартирането на компа-всичко се повтаря.Пищене,пак триене и т.н.Пуснах Malwarebytes'Anti-malware,светна ,изтрих го и ВОАЛАААААААААААААААА. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 19, 2012 Report Share Публикувано Ноември 19, 2012 И как аджеба ще изтриеш флаша на Windows 8? Няма начин за триене @abracadabra! Освен да заредиш от фруга ОС и да изтриеш ръчно от нея. http://i48.tinypic.com/mv6npt.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 20, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Работа ми свърши програмата "IObit Unlocker ". Друг е въпроса дали трябваше точно този файл да го трия..... "Revouninstaller" ми го показа че е за триене, но не може да го изтрие,.... и аз го изтрих по друг начин... Засега не забелязвам да ми липсва.... . Но се появи скоро, преди бяха само тези двата (горните файлове), а сега и третия се появи(подчертания). Е, реших и го изтрих.... -Какво ли може да стане? -Сериозно? ....А, другите да ги изтрия ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Ноември 20, 2012 Report Share Публикувано Ноември 20, 2012 Аз лично бих оставил avast! сама да си регулира файловете, т.е. не бих ги закачал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 21, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 21, 2012 Така е, просто експеримент, засега нищо му няма на компютъра..... Понякога правя неща без да имам причина... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 22, 2012 Report Share Публикувано Ноември 22, 2012 Така така, но системен файл няма как да изтриеш, дори с програма! Вече дадох един пример. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Ноември 24, 2012 Author Report Share Публикувано Ноември 24, 2012 Аз това където го подчертах на снимката го изтрих, не знам дали е системен файл... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Ноември 25, 2012 Report Share Публикувано Ноември 25, 2012 Деинсталаторите не изтриват системни файлове. Казвам ти само, че програмите са безсилни, ако става дума за системен файл. Unlocker до сега не ми е изневерявал. Отказвал е, но със смяна на метода и залъгалки накрая е трил. Така че някак си не си уцелил програмата. Но дори да си налучкал, под Windows 8 ще имаш ядове, ако искаш да се бориш със защитените файлове. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост