Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте!

С нокия е72 съм и търся програмата SoundHound, чиято цел е разпознаването на песен, пусната от радиото или изсвирена/изпята, част от нея. Твърде дълго се лутах из разни сайтове, но нищо не открих за симбиан 9.3. От това, което прочетох из доста сайтове ми стана ясно, че програмката извежда списък с резултати на заглавия на песни, съответстващи на мелодията, но нищо не открих за моята ОС. Благодаря предварително на всички!

Хубава вечер!

:)

Link to comment
Сподели другаде

Линка е,за да видиш ,че има много страници с това което търсиш.

От там на сетне сваляш , пробваш и така .

Относно свалянето, към приложенията има един надпис

http://prikachi.com/images/944/5479944w.png

Link to comment
Сподели другаде

Да! Онова, което виждам и без този линк е почти същото. Обясних, че виждам страниците, но не виждам от къде може да се изтегли...има за ОС 9.4, 9.5 и т.н. Това, че нещо си се вижда, на практика не означава, че може да се изтегли...твърде много време отделих в търсенето на програмата за версия 9.3, но резултатът бе лутане и пак лутане...затова и писах тук, с идеята, че някой може да знае директен линк към програмата или поне сайт, от който да е сигурно нейното сваляне. Иначе мерси за усилията и стремежа за помощ все пак, макар и те да са безрезултатни. :)
Link to comment
Сподели другаде

Пробвай с тези линкове.

Мое мнение .. намери си шазам, ако можеш.

Имах една стара версия работеше ( ако не се бъркам 1.9)

Имам шазам,трак айди и саунд хууд и първите 2 нямат грешка в 80 % от търсенето .. последната почти нищо не ми е открила.

Доста търся по някога и не е въпрос на 5-10 песни.

 

http://search.data.bg/ready/5935db801c4dfec858972460fe5e2565

http://search.data.bg/ready/61ac37b661aac90b69c7a338461e4311

Link to comment
Сподели другаде

Благодаря за линковете, но те са за симбиан 9.5. :) Ще потърся версията, за която ми каза. Аз лично се спрях на саунд хоунд, не заради някаква прищявка, а просто защото прочетох за нея, че може да разпознае песни, дори само при тяхното пеене или тананикане пред микрофона на телефона, а не само от радия. Ако и Шазам може да го прави, ще е още по-добре и ще потърся версията, която каза. Иначе нали е ясно, че примерно ако чакам любимата ми песен да бъде пусната по радиото, та чак тогава да й търся заглавието...ще има много да чакам. :) Затова и се спрях на саунд хоунд, защото видях, че тя има опцията, дори само при изсвирване или запяване на мелодията, да разпознае песента...а съм голям меломан, но нямам навика да помня заглавия на песни, а и не винаги ги казват по радиото... :)
Link to comment
Сподели другаде

Намерих си версия на шазам, даже по-нова от 1.9, която пак е подходяща за симбиан 9.3, само не ми стана ясно дали може с просвирване на част от мелодията, да намери нещо...ще поекспериментирам, но оставам темата като недовършена, тоест, ако някой все пак намери саунд хоунд за 9.3, да пише...предварително му благодаря. :)
Link to comment
Сподели другаде

Не ми харесва това, че Шазан няма възможността за просвирване или тананикане на мелодията...затова продължавам да настоявам за саунд хоунд...някой ако знае версия за 9.3, да поства. :)
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...