ozic Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 От около 2 седмици имам следният проблем: през 2-3 дена ми се появява иконка на Таскбара за ъпдейтване на Windows-a (с УИН 7 съм). Забраних всякакво ъпдейтване, махнах отметките, които са под него, но въпреки това се появява тази иконка. Защо се получава така и как да забраня, завинаги, този процес? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 От около 2 седмици имам следният проблем: през 2-3 дена ми се появява иконка на Таскбара за ъпдейтване на Windows-a (с УИН 7 съм). Забраних всякакво ъпдейтване, махнах отметките, които са под него, но въпреки това се появява тази иконка. Защо се получава така и как да забраня, завинаги, този процес?Нямаше ли как, да си отвориш твоя тема, и там да си зададдеш въпроса.Ако дадеш повече подробности, как си забранил всички ъпдейти.И за кои отметки говориш, и намериш начин да ги подкрепиш със шот. Всичко това за да можем да разберем, какво си правил, и какво може да се направи.Ще се опитаме да помогнем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Не отворих нова тема, защото намерих тема за проблеми с Windows 7. Преди ми се скараха, че отварянето на нови теми, както е в този случай, било спам или нещо такова . Така съм ги забранил: А след 2-3 дена се появява иконка и ъпдейтите са разрешени, а отметките отдолу са сложени. . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Ако не желаете да инсталирате ъпдейти изцяло, то може да спрете съответната услуга на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Да, това искам, но как да го направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Не отворих нова тема, защото намерих тема за проблеми с Windows 7. Преди ми се скараха, че отварянето на нови теми, както е в този случай, било спам или нещо такова . Така съм ги забранил: А след 2-3 дена се появява иконка и ъпдейтите са разрешени, а отметките отдолу са сложени. .Ще можеш ли да кликнеш със десен бутон върху Моат компютър. След това да избереш Управление. На следващата страница избираш, Услуги и приложения. Разклоняваш го и избираш Services.Ще можеш ли да станат на Disable следните редове.Background Inteligent Trasfer Service.Windows update.Ако имаш затруднение, пиши нще помагаме. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Да, направих го. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Да, направих го.И какъв е резултата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Още не знам. Ще ти отговоря след няколко дена. Да видя дали пак ще се покаже иконката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Държа да напомня, че не е проблем да изключиш автоматичните актуализации, но в такъв случай не забравяй да проверяваш за такива ръчно всеки втори вторник вечер всеки месец. За това въпросните услуги обаче ще трябва да са поне в режим Manual. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Като цяло за какво служат тези актуализации? Преди 6-7 дни си преинсталирах Уиндоуса. Преди това ползвах същия Уиндоус, малко над година и ъпдейтите бяха забранени. Не ми се е налагало да ги пускам, а и съм чел, че е препоръчително да се забранят. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 Ако трябва да обобщим - актуализациите съдържат важни кръпки, свързани със сигурността и стабилността на операционната система. Поради тази причина е препоръчително да се инсталират редовно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 16, 2012 Report Share Публикувано Декември 16, 2012 За ъпдейта разбрах и го оправих. s.feradov ми помогна допълнително.Но се натъкнах на друг проблем. Звукът на филмите ми е много нисък. Увеличавам докрай, но пак се чува тихо. Преди няколко дена сложих най-новата версия на Realtek, но без ефект. Има ли смисъл да си ъпдейтна аудиодрайверите и как да го направя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 17, 2012 Report Share Публикувано Декември 17, 2012 Но се натъкнах на друг проблем. Звукът на филмите ми е много нисък. Увеличавам докрай, но пак се чува тихо. Проблемът изолиран ли е или се наблюдава при абсолютно всяко видео съдържание? Проверете дали проблемът присъства и при други плейъри. Проблемът наблюдава ли се при възпроизвеждането на аудио съдържание? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Декември 17, 2012 Report Share Публикувано Декември 17, 2012 При всички филми е така, но при Winamp няма проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост