Sten Публикувано Октомври 10, 2012 Report Share Публикувано Октомври 10, 2012 Става въпрос за котка и две поотраснали котета. Засега се грижим за тях в предприятието, но началството иска да се махнат, а аз не искам да ги оставя да умрат от глад и студ. Да ги взема вкъщи не е подходящо, понеже вече имаме куче, а съседският котарак е наполовина наш и доста нахален . Освен това около нас има гълъбари, което също е лошо за котките... Евентуално друг вариант е ако има някакъв по-подходящ сайт, където да изпратя снимки и ако някой ги хареса... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vodolej_7 Публикувано Октомври 12, 2012 Report Share Публикувано Октомври 12, 2012 Sten разгледай ето тук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Вання Публикувано Октомври 12, 2012 Report Share Публикувано Октомври 12, 2012 Значи от личен опит, да се оплача. Поисках да дам една кучка с две малки кученца които обикаляха около нас в приют за кучета в Пловдив. Още като говорих по телефона се започна с въпроса "каква порода са" Като разбраха, че са "помиярчета", казаха, че "сега" нямало места. При второто ми обаждане, направо заявиха, че при тях с предимство се приемат "расови" животни, а тези дори не били кастрирани и ако никой не ги поиска в срок от 14 дни ще се наложи да ти умъртвяват. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
techo Публикувано Ноември 6, 2012 Report Share Публикувано Ноември 6, 2012 Такова е положението, за съжаление. Последната ми случка в Пловдив беше с три коне, които бяха блокирали бул. България на 4-ти км. Като попитах отзовалия се полицай какво правим, той ми каза, че ще търси някои цигани да дойдат да ги вземат и да си ги гледат - нямало учреждение в държавата, което да ги поеме... Така че, единствения вариант за изоставените по-малки животни е, ние да им помогнем - у дома, на село, или пък да им намерим стопани. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост