Sir William Публикувано Октомври 1, 2006 Author Report Share Публикувано Октомври 1, 2006 Е няма ли нещо и за фенове на Heroes 4? Аз в момента играя тази версия но имам много малко карти :'(Можеш да разгледаш пак на същия сайт. Кликни на картинката по-долу:http://www.heroesportal.net/images/heroes4logo.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
devil_may_cry Публикувано Февруари 26, 2007 Report Share Публикувано Февруари 26, 2007 Случи ми се нещо странно с Heroes Of Might And Magic V! Не знам дали някой е забелязал но в 4-тата мисия на първата кампания има танк!Ако мога да прикача снимката ще е хубаво да го видите! Малко трудно се оправям с прикачането на изображения Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 27, 2007 Report Share Публикувано Февруари 27, 2007 Наистина би било интересно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Toby Публикувано Юни 6, 2007 Report Share Публикувано Юни 6, 2007 В момента играя Heroes 5 ... супер е Много готина графика и ефекти ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diinos Публикувано Юли 8, 2007 Report Share Публикувано Юли 8, 2007 Heroes.... да играта заради която преди много, много години си купих РС -то. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Toby Публикувано Юли 10, 2007 Report Share Публикувано Юли 10, 2007 Night Raven е направил перфектно резюме на расите , магийте , на единиците ... на всичко !!! Любимата ми раса от Heroes 3 е Dungeon ... перфектни са според мен . Скорпикора пък според мен е доста добра единица , особено като са в повече ! Расата , която най - ме дразни е Infernal - тъпа , тъпа , тъпа ... единствената здрава единица са Ефрийтите ... Tower са много силни и също много ми харесват , това че изискват много ресурси и са скъпа раса е вярно , но както каза и Night Raven на големите карти тази нужда от Злато и от Gems не се усеща и Tower мачкат ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 16, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 16, 2007 Ето още oколо 220 карти за Heroes III (SOD) (11 MB). Има доста нови, изтеглих ги от www.maps4heroes.com. На този сайт има карти и за други версии на Heroes of Might and Magic Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 17, 2007 Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Супер! Благодаря! А някъде да има карти за WOG и то за новата версия, че доста карти си дънят при wogification-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 17, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Супер! Благодаря! А някъде да има карти за WOG и то за новата версия, че доста карти си дънят при wogification-а. Имаш предвид картите от тази страница ли? Тези дни ще си инсталирам WOG и тогава ще потърся читава колекция. Язък, че затрих една такава погрешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Септември 17, 2007 Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Да, само че руснаците измислиха тази версия (WOG) и вкараха в играта, т.нар. wogification, при който част от артефактите се променят, имаш допълнителен герой, който участва в битките, трупа опит и т.н. Та за такива карти говорих, понеже доста карти "гърмят" при опит за wogification. А и как търся да си купя читав WOG, само че пълен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sir William Публикувано Септември 17, 2007 Author Report Share Публикувано Септември 17, 2007 Да, само че руснаците измислиха тази версия (WOG) и вкараха в играта, т.нар. wogification, при който част от артефактите се променят, имаш допълнителен герой, който участва в битките, трупа опит и т.н. Та за такива карти говорих, понеже доста карти "гърмят" при опит за wogification. А и как търся да си купя читав WOG, само че пълен...Че с Maps Editor не може ли да си пооправяш картите? Аз така май ги ремотирах, но беше доста отдавна и съм забравил. Ще потърся откъде си взех WOG последно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petyamiro Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Как да си изтегля картите за heroes 3, че нещо не става Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Октомври 29, 2007 Report Share Публикувано Октомври 29, 2007 Кои по-точно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vess Публикувано Март 30, 2012 Report Share Публикувано Март 30, 2012 Здравейте!Туко що инсталирах играта и почнах да играя. Героят ми умря : ( Как да го съживя?И как да си направя нови единици? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост