voffK Публикувано Септември 8, 2012 Report Share Публикувано Септември 8, 2012 Търся добра защитна стена,която да блокира IP-та автоматично при примерно .. по-голям пакет,който се опитва да се изпрати или при 4-5 кънектвания на дадено IP,също така и да го блокира,ако може аз да си избера за колко време.Ако не знаете такава програма,поне ми кажете някоя където показва колко пакета изпраща дадено IP и с каква скорост и от там в защитната стена да си го блокирам ръчно.Ще съм много благодарен,ако ми предложите някаква такава програма,защото от доста време търся и не мога да намеря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 8, 2012 Report Share Публикувано Септември 8, 2012 За каква операционна система става въпрос? Ако е за сървър, можеш да разгледаш pfSense. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Септември 8, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2012 Операционната система е XP.За сървър ще се използва компютъра и донякъде за играене на 2 леки игрички. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Септември 8, 2012 Report Share Публикувано Септември 8, 2012 Можеш да разгледаш Comodo Firewall и Sygate Personal Firewall Free, ако търсиш нещо безплатно.Иначе - Jetico Personal Firewall и BlackICE. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Септември 8, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 8, 2012 Нито 1 от тези програми не ми върши работа.Ако може някаква програма за следене на всички IP-та,които се свързват към мрежата ми и по-колко пакета изпращат?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 9, 2012 Report Share Публикувано Септември 9, 2012 Нито 1 от тези програми не ми върши работа.Ако може някаква програма за следене на всички IP-та,които се свързват към мрежата ми и по-колко пакета изпращат?! voffK погледни това,това,това,това и това! Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Септември 9, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2012 Нито 1 не ми върши работа.Ако може да ми намерите код за тази програма : http://www.skyward-soft.com/iptrafficmonitor.html (не е реклама) ще съм много благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 9, 2012 Report Share Публикувано Септември 9, 2012 Нито 1 не ми върши работа.Ако може да ми намерите код за тази програма : http://www.skyward-s...ficmonitor.html (не е реклама) ще съм много благодарен! 1.Я,не говори глупости,направи ли си труда да пробваш дадените програми от panevdd и от мен и защо трябва да е точно тази програма която си,си втълпил?!2.Прочети правилата на форума ТУК и по-специално Точка 3!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
voffK Публикувано Септември 9, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 9, 2012 Брех,ако се държите прилично ще ви стане нещо,ей..Проверил съм ги тези програми още преди да ми ги даде.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven 2 Публикувано Септември 9, 2012 Report Share Публикувано Септември 9, 2012 След като си ги проверил направи едно сравнение между предложените от мен и panevdd програми и твоята програма!Какви са плюсовете и минусите?Какво нямат и какво имат?И т.н. и т.н... П.П.Държа си се съвсем прилично,ей... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост