Jump to content

ПЕЙНТБОЛ във Варна!?


MONI

Препоръчан пост

Покрай оживеното обсъждане на играта на пейнтбол на 22-ри юли, ми хрумна идеята за същото забавление, само че във Варна :OK:

Нека ако някой знае за фирми, които организират игри, да даде информация.

Дайте да се организираме и да влезем в час, докато не са пристигнали онези, главните :haha: Че като настъпи момента да сме изрядни, в пълна бойна готовност :thumbsup:

Нека който изявява желание, има някаква информация или пък вече е "врял и кипял" в тая игра, да сподели своите размисли и страсти ;)

:OK: :bye1: :bye1: :bye1:

Редактиран от MONI
Link to comment
Сподели другаде

ММм.. може :) , в подлеза до Катедралата имаше некакви реклами за пейнтбол, ама.. сега не мога да се сетя за подробности. Редактиран от emz
Link to comment
Сподели другаде

Нека който изявява желание, има някаква информация или пък вече е "врял и кипял" в тая игра, да сподели своите размисли и страсти ;)

 

Споко MONI, в неделя, когато някои тукподвизаващи се се събудят, ще имаш подробна справка по вълнуващите те въпроси относно играта, а може малко по-късно и снимков материал да получиш. Ти само дерзай, идеята ти е разкошна :OK:

Link to comment
Сподели другаде

MONI Аз съм с двата крака и двете ръце ЗА! :)

Даже ще поема някаква инициатива като поразпитам колеги за пейнтбол. Все ще изкочи от някъде нещо. А между другото са ми казвали че такива мероприятия, така да ги наречем, се провеждали в края на кв. Владиславово. Но само съм чувала... Пак казвам започвам да разпитвам и като науча малко повече информация като телефон за справки, цена и др. такива подробнисти Варненските потребители, а и всички които искат и имат възможност да се включат, ще бъдат уведомени. :yes:

Ще се постарая да е възможно най - скоро... :-8

Link to comment
Сподели другаде

Аз също съм за! И аз с двете ръце даже може и с приятеля ми да дойда :) Аз се разрових в интернет и попаднах на това. :booo:

Има и клон във Варна, и форум може да прочетете :) :ninja:

Редактиран от Vanina
Link to comment
Сподели другаде

Здравейте на всички Варненци, Варненки, гости на Варна и бъдещи гости на Варна които мислят да дойдат малко на моренце ;)

Имам малко инфо за Пейнтбол във Варна. Един от колегите ми каза че преди имало възможност във жк.Владиславово да се провеждат такива културни мероприятия... ;)

НО сега там вече нямало нищо подобно и също така ми каза че имало Пейнтбол клуб по пътя за Виница - в началото някъде било.

Аз бих могла, някой ден да се разходя и да се поогледам за табели за Пейнтбол, но не мога да кажа със сигурност кога ще е , но при първа възможност ще ида... :)

Vanina и аз видях мястото дето си намерила... Бихме могли да се обадим и да поразпитаме... Даже още утре мисля да го направя да видим, защото хорааааа колкото повече се бавим - лятото ще си замине...

Така че дайте да действаме по въпроса. А останалите да не се услушват ами да идват да ходим на плаж. Може и да си направим "СофтВизия плаж" някъде наоколо :)

Link to comment
Сподели другаде

Айде, че съм жаден за битки :D , м/у другото, аз съм от Владиславово, верно бех чул преди за това, но .. май наистина няма такава екстра вече. Редактиран от emz
Link to comment
Сподели другаде

  • 8 months later...

Здравейте и от мен. Може би малко късно се включвам..и вероятно вече сте намерили места, където да играете. Но въпреки това ще оставя координати на хора които предлагат ПБ във Варна и регион. А пък вие можете да избирате. Значи първо тел. на едно от момчетата от отбор Легион (това е един от най-добрите отбори засега у нас). Той организира игри на желано от вас място. Казва се Златко, а тел му е 0886000202

Другите вузможности за ПБ мовете да видите на:http://www.play-pb.com/!_field_varna.php

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 year later...

Доста прилично игрище с хубава екипировка може да намерите около Аладжа манастир.

Погледнeте този сайт: http://xtremez.bg/ , хората се занимават и с продажба на чисто нова екипировка и аксесоари.

 

Цена: Наем екипировка - 5лв./играч

Топчета (боя): 4 лв. / 50 бр. 45лв. / 500 бр.

 

Може да се играе дори Capture The Flag :bgflag:

Отгоре в сайта има два линка, които водят до описанието на игрищата

можете и направо от тук : Rec'ball игрище + Woodball Tерен

:-8

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...