Jump to content

Програма за възстановяване на изтрита папка


Препоръчан пост

Здравейте,

Нуждая се от помощ за възстановяването на изтрита папка след форматиране. Папката се е намирала на системния диск в My Documents. Освен местоположението й, се знае и точното й име. Форматирането беше с цел преинсталация на операционната система с Windows XP SP3 (като преди това е била същата). Използвах бързия процес на форматиране с файлова система NTFS (файловата система преди преинсталацията също е била тази). Предполагам, че ще е нужна програма за възстановяване на изтрити файлове, но нямам голям опит с подобни програми и не знам коя ще е най-удачно да използвам, а също така и с какви настройки да работя. За момента знам само, че не трябва да се инсталира на системния диск (защото точно от него трябва да възстановявам). Въпреки че нямам голям опит, мисля че ако програмата може да провери конкретна директория (в случая My Documents) за форматирани папки, ще е най-добре.

P.S. Не обичам да давам зор по ред причини, но специално за този случай ще се радвам на по-бързи отговори.

Link to comment
Сподели другаде

След форматиране, не знам дали това което ще ти предоставя ще проработи след форматиране. Пробвай с Recuva ето ти и ръководство за работа с нея. Другата която знам е Pandora Recovery.
Link to comment
Сподели другаде

R-Studio и GetDataBack - ако с тях не успееш, друго няма да помогне (освен възстановяване на данните от специализиран сервиз).

Ако след форматирането е била инсталирана операционна система на въпросния дял, шансовете да успееш да възстановиш нещо са минимални.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...