barca_b0y Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 Здравейте,Нуждая се от помощ за възстановяването на изтрита папка след форматиране. Папката се е намирала на системния диск в My Documents. Освен местоположението й, се знае и точното й име. Форматирането беше с цел преинсталация на операционната система с Windows XP SP3 (като преди това е била същата). Използвах бързия процес на форматиране с файлова система NTFS (файловата система преди преинсталацията също е била тази). Предполагам, че ще е нужна програма за възстановяване на изтрити файлове, но нямам голям опит с подобни програми и не знам коя ще е най-удачно да използвам, а също така и с какви настройки да работя. За момента знам само, че не трябва да се инсталира на системния диск (защото точно от него трябва да възстановявам). Въпреки че нямам голям опит, мисля че ако програмата може да провери конкретна директория (в случая My Documents) за форматирани папки, ще е най-добре.P.S. Не обичам да давам зор по ред причини, но специално за този случай ще се радвам на по-бързи отговори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 След форматиране, не знам дали това което ще ти предоставя ще проработи след форматиране. Пробвай с Recuva ето ти и ръководство за работа с нея. Другата която знам е Pandora Recovery. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Август 26, 2012 Report Share Публикувано Август 26, 2012 R-Studio и GetDataBack - ако с тях не успееш, друго няма да помогне (освен възстановяване на данните от специализиран сервиз).Ако след форматирането е била инсталирана операционна система на въпросния дял, шансовете да успееш да възстановиш нещо са минимални. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Септември 2, 2012 Author Report Share Публикувано Септември 2, 2012 Благодаря и на двама Ви, но мисля, че няма да ми се наложи да ги използвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост