Jump to content

Проблем с dllhost.exe на лаптоп


Препоръчан пост

Макар и да пиша в този раздел не съм сигурен дали е вирус или нещо друго. Като пуснах вчера лаптопа и при опит да разгледам някоя папка със снимки процесора започва да работи на пълна мощност и вентилатора тръгва веднага. Няма как снимките да го товарят толкова, пък и досега е нямало проблеми с тях. Дори после да затворя папката вентилатора не спира докато аз не спра през диспечера на задачите процеса dllhost.exe. Незнам закакво е този процес, но явно там е проблема. Спра ли го всичко си идва на място до следващото отваряне на папка със снимки. А ако се опитам да изтрия нещо от папката излиза това

post-5500-0-53360000-1345723121_thumb.png

и се започва едно чакане...... докато не спра въпросния процес. Лаптопа е Toshiba Satellite L755 с win7 ultimate x64, видео GeForce GT 520 M 1Gb, Процесор Intel core i5 2450m 2,5 GHz (макар, че като го взимах пишеше че е 3,1 с някаква функция турбо боост на тошиба която вдигала честотата, ама така и не вдигна повече от 2,5)

Link to comment
Сподели другаде

Можеш ли да направиш два шота:

1. Като си изтеглиш това: http://softvisia.com/download.php?view.274

Отвори го. След това отвори накоя снимка само да може да се стартира dllhost.exe. Намери процеса и кликни върху него. Във следващата страница нека да е посочено Image. Интересува ме дали е във Sustem32.

 

2.Долу във старт менюто, във търсачката напиши dllhost.exe . След това кликни на "Показване на повече резултати".Във следващата страница избери "Компютър". Изчакай да зареди и направи щота.

 

Публикувай ги във следващият си коментар.

Link to comment
Сподели другаде

Опитай още веднъж но като забие. Нямам опит със 64 битова ОС но все пак 89 отворени процеса са си множко. Мислил ли си за някаква оптимизация на Windows-а?

Когато забие направи съшата снимка но този път, подреди процесите във низходящ ред, като кликнещ върху Private Bytes. Така ще се видят всички други процеси които също товарят включително и dllhost.exe

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...