Jump to content

Уникален шанс...или?


Препоръчан пост

http://www.peticiq.com/keshebgenergy

 

Това, което са постигнали във фондация "Кеше" е изключително важно. Ирански учен се опитва да привлече вниманието, за да предаде щафетата на учените от целия свят, преди делото му да е унищожено, както е правено неведнъж. Моментът е твърде сериозен, за да си правим бъзици.

Струва си да се обърне внимание на фондация "Кеше". Струва си - дори да не е точно така, както е представено в интернет сайтовете, вкл. в тази петиция.

На мен лично ми е странно мълчанието, което се е възцарило по този въпрос. Аз съвсем случайно, едва днес попаднах на тази информация. Всичко това може и да е истина, но може и да е утопия. Вие какво мислите и бихте ли подписали тази петиция?

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Да, четох за това. Мисля че е някаква пушилка. Нещо като от манията за световната конспирация. Точно па иранци... Не други. Айде бе, то и в Северна Корея има велики учени,ама... :look: Както и митовете за Никола Тесла,... Има много хора умишлено ДЕЗИНФОРМИРАЩИ народите. И много "журналисти" - жълти. А и много прости и лесни за манипулиране хора. Те са хора без емоции(от тъпота!). И за да изпитат емоция обичат да се плашат! Имат потребност от жълтини, четат некролозите, радват се на чуждото нещастие... Когато хванат грип-нарочно ходят навън за да ръсят зараза. В хипер-маркетите гледат кой какво е напазарувал, и ако застанеш да нещо и го разглеждаш с интерес-неудържими искат да разберат какво правиш... Това са ЛОШИ хора !!!!

Не че не искам да се изобрети перпетум мобиле, хората от декември да станат по-добри, ... Но, за да стигнем до където сме тръгнали трябва реално да разберем къде сме.

П.П.

Обама рептил ли е? И, ако да: -какъв черен или зелен? :superman:

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...