Jump to content

Мислите ли че е вярно всичко за световната конспирация?


Препоръчан пост

Разни елити от евреи, банкери, гущери, извънземни, илюминати,2012, .... -много модно е напоследък. Направо се чувствам много задръстен че нещо не мога да повярвам. Според Вас вярно ли е?
Link to comment
Сподели другаде

Всеки има право да вярва в различни теории. Лично аз вярвам в някои от теориите, но не във всички. Убеден съм, че нещата с банките са напълно верни. По мое мнение има много логика във всички идеи и теории за това, че големите банки и определени фамилии на практика владеят всички останали и че правителствата и изборите са просто един фарс, а политиците - марионетки. Поне в по-голямата си част. Вече за теориите на Дейвид Айк, че някои от известните личности са гущери и че могат да преминават измерения, това вече ми е трудно да го повярвам. Нищо против него, дори напротив, считам го за доста искрен и страстен оратор и с добри намерения, но някои от идеите му ми идват в повече.

Както казах обаче, всеки има право да вярва в каквото си пожелае. Дори самият Дейвид Айк казва, че той просто предоставя информация, а вече всеки има право да си отсее и повярва в това, което сметне за добре.

 

Иначе книги и филми за тези неща има бол.

Link to comment
Сподели другаде

Разни елити от евреи, банкери, гущери, извънземни, илюминати,2012, .... -много модно е напоследък. Направо се чувствам много задръстен че нещо не мога да повярвам. Според Вас вярно ли е?

Вярвам, че има извънземен живот.

Като се има предвид, размерите на Вселената, би било чиста загуба на пространство, ако сме сами.

През годините има документирани различни и многобройни случаи за свидетели, които са видели извънземни на нашата планета. Надали всичките тези хора са луди. Ако добавим и зона 51 (катастрофирали извънземни), то спокойно можем да си направим извода, че сме наблюдавани и изучавани. А най-интересното е, че Ватикана също призна за съществуването на извънземен живот, което все пак е сензация, предвид че Църквата като институция отрича съществуването на друга раса в материалния Свят, освен човешката.

Link to comment
Сподели другаде

Има безброй много различни теории, някои от които навлизат в сферата на фантастичното.

 

Подкрепям теорията за банкерите. Преди едно, две столетия парите стават основен фактор в нашия живот. За всяка количествена/качествена стойност се поставя определена цена.

 

Една от идеите за възраждането на живота на Земята е тази, че бактерии са били пренесени от планета, която е претърпяла сблъсък с астероид. Ако въпросната теория е вярна, то следва, че биологични видове трябва да са разпръснати и в останалата част от Вселената. Прекалено голяма част от космоса не е изследвана.

 

Теории, които отричам напълно са тези за гущерите, 2012, същества от извънземен произход, развил се на Земята и т.н. Друг голям фалш, според мен, са религиите, но това е съвсем друга тема на обсъждане. Всеки има право да вярва в каквото и да е.

Link to comment
Сподели другаде

Парите, ДА. Те винаги са двигател. Още от Римско време.... Фамилии-до толкова че оперират временно с парите. Политиката е пряко зависима от парите. Ама окултното ми е в повече. Просто пак е на мода, и много хора си вярват-като прочетат някоя книга,...(по-скоро гледат филми, точно те не са от най-четящите). И, се хващат като удавник за сламка за тези теории(така щедро популяризирани). Просто хората искат да си отговорят на въпросите си, и не мислят, така че сами да си достигнат до нещо...,-а им е по лесно Дейвид Айк да им каже в какво да вярват. Или Ленин, певеца Икебаната, Сергей Станишев, некъпан индиец, циганката на улицата.... Да не се опитвам да хитрея и аз, ама тези хора като видят триъгълник и пергел си представят розенкройцери и масони...., а аз задача по геометрия...
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...