TuPAH Публикувано Ноември 17, 2007 Report Share Публикувано Ноември 17, 2007 Искам да ви попитам защо след като си инсталирах тази програма и я използвах картината на филмите, които не са конвертирани са наобратно пробвах с революцията, но проблема не е в нея ако може някой да ми помогне ще съм много благодарен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Svetlio70 Публикувано Ноември 18, 2007 Report Share Публикувано Ноември 18, 2007 Тази програма ако използва за вкарване на субтитрите VobSub то виж да нее от него http://i.data.bg/07/11/18/668189_orig.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prairie Публикувано Ноември 22, 2007 Report Share Публикувано Ноември 22, 2007 Здравейте! Благодарение на ръководството се научих да превръщам avi файлове в dvd, за което сърдечно благодаря! До сега всички филми са ми ставали, от една седмица обаче се мъча с един филм и не мога да го направя. Изтеглила съм The Last Temptation of Christ и той си има 2 файла avi и 2 файла srt. Преди конвертирането правя всичко като друг път и пускам на preview - до към средата филмът е добре, но от средата нататък / вероятно второто cd / субтитрите стават двойни т.е. ако са 2 реда, отдолу се повтарят още веднъж и стават 4 реда. Това може ли да се оправи по някакъв начин? Ще бъда много благодарна, ако някой помогне. P.S. Преди конвертирането субтитрите са си добре. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kondov Публикувано Декември 23, 2007 Report Share Публикувано Декември 23, 2007 Много благодаря за полезната информация. От няколко дена си търся подобна програма. В момента още конвертирам, но предполагам (от всичко описано в темата) че ще имам успех. Искам да запитам следното: има ли подобен софтуер, но с възможност за направа на меню (както на оригиналните DVD) със избор на сцени, избор на сутитри и т.н. та дори и да е платена. Пробвах с ConvertXtoDVD, но дали защото съм на VIsta или има друг проблем, филма не ми излиза на цчл прозорец, а една много тънка лента, което сами разбирате не става за нищо :'( Иначе програмта си има всичко за менюто,но ... уви. Ако някой знае подобно заглавие, молч пишете. Дори и да не е изпробвано на Vista ще го пробвам и ще ви кажа. Благодаря отново. P.S. А също така (понеже съм на вълна HD) да може да отваря .mkv видео файлове Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pandox Публикувано Декември 27, 2007 Report Share Публикувано Декември 27, 2007 Много благодаря за полезната информация. От няколко дена си търся подобна програма. В момента още конвертирам, но предполагам (от всичко описано в темата) че ще имам успех. Искам да запитам следното: има ли подобен софтуер, но с възможност за направа на меню (както на оригиналните DVD) със избор на сцени, избор на сутитри и т.н. та дори и да е платена. Пробвах с ConvertXtoDVD, но дали защото съм на VIsta или има друг проблем, филма не ми излиза на цчл прозорец, а една много тънка лента, което сами разбирате не става за нищо :'( Иначе програмта си има всичко за менюто,но ... уви. Ако някой знае подобно заглавие, молч пишете. Дори и да не е изпробвано на Vista ще го пробвам и ще ви кажа. Благодаря отново. P.S. А също така (понеже съм на вълна HD) да може да отваря .mkv видео файлове DVD LAB PRO е доказана програма за правене на меню!! ТУКима и ръководство!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kondov Публикувано Декември 28, 2007 Report Share Публикувано Декември 28, 2007 DVD LAB PRO е доказана програма за правене на меню!! ТУКима и ръководство!! Благодарско. Неми се чете описанието че е много, но го прехвърлих набързо и май това е програмата. Ще черпя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
prairie Публикувано Януари 7, 2008 Report Share Публикувано Януари 7, 2008 А ако се образуват 2 папки - DVD и DVDShrinked и искам да запиша филма на диск, коя от двете записвам... защото имат само малка разлика в размера, а като ги пусна ми изглеждат еднакви? А защо тоя път са станали 2 папки не знам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fasunka Публикувано Юни 4, 2008 Report Share Публикувано Юни 4, 2008 Колко време е необходимо за конвертирането? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 4, 2008 Report Share Публикувано Юни 4, 2008 Много относително е. Зависи от:- колко файла конвертираш и с какво времетраене са;- какъв тип са файловете, които конвертираш;- в какъв формат и кодек конвертираш;- какви параметри използваш;- с какъв компютър разполагаш;- дали правиш и нещо друго междувременно.Невъзможно е да се даде конкретен отговор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dementor Публикувано Декември 8, 2008 Report Share Публикувано Декември 8, 2008 И картина и звук и субс ми се разминават , ползвам 1.6.0.14 и е малко по - различна от показаната и доста ме затруднява явно :/ . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Здравей те.Моля,помогнете.Четох всичко, как се работи с\the filmmachine\ и реших да се пробвам.Търсих версия 1.5.0.17 но никаде я няма.Има версия 1.6.0.... .Проблема е в това,когато започна да сравниавам с тов което е описано в форума картинките са различни и аз немога да се орентирам , а с английският съм зле.Остава варианта да си намеря версия 1.5.0.17но нея я няма никаде, или ако е вазможно направете нова тема с версия 1.6.0... .Предварително ВИ благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Тук има по-стари версии. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Благодаря.Изтеглих си по стара версия от кадето ми посочихте, но явно аз съм доста тъп и не можах да се справя.Все пак съм на възраст и ми е малко труднода го асимилирам.Когато стигнах до момента \поставете субтитри\тогава разбрах че аз искам да преобразувам видео клипове от vbox във DVD.А там не е обходимо субтитри,просто триабва от AVI формат да ги обърна в DVD формат, за да ги гледам на домашниа си плеар.И все пак опитайте да го обясните на прос човек като мене.Благодаря все пак за разбирането. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 1. Клиповете в YouTube не са в AVI формат.2. Те са с доста лошо качество, което автоматично прави преобразуването им в DVD леко глупаво. По-добре си намери по-качествени източници. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 Благодаря ви че имате търпението да се занимавате и с по тъпи като мен.Това което исках да кажа е че аз съм с програмата \vloader\ и тя ги смъква в AVI формат.Дори вече си инаправих цял албум от VBOX.Вярно е че са с лошо качество но имаше и такива, които са добри.А и още нещо да попитам със същата програма дали може да преработя видео клипове \не снимки\от телефона и тях да ги запиша на DVD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост