dan40o Публикувано Юли 25, 2012 Report Share Публикувано Юли 25, 2012 Заглавието не ми е много точно, но и аз не мога да ви обясня каква програма ми трябва. Ще ви дам пример с видео. Вижте видео. Виждате тези букви как се пресичат, и другите ефекти. Ако можете да ми дадете името на програмата ! Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Юли 27, 2012 Report Share Публикувано Юли 27, 2012 Самата анимация може да бъде постигната посредством Adobe After Effects или друг подобен софтуер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Joko_3 Публикувано Юли 27, 2012 Report Share Публикувано Юли 27, 2012 За Конвертиране или за Създаване?Все пак да знаем! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Joko_3 Публикувано Юли 27, 2012 Report Share Публикувано Юли 27, 2012 ако е за създаване:Adobe After EffectsAdobe DirectorAdobe Soundbooth (за звука)Adobe Flash Professional (за flash видео) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Юли 27, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 27, 2012 За създаване е. Благодаря за отговорите. Аз също намерих програма, доста ефекти има. Също така има и уроци. Програмата се казва Cinema 4D. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Юли 27, 2012 Report Share Публикувано Юли 27, 2012 Хората когато чуят Adobe и бягат! Познато ми е, навсякъде се случва така. Инак е пълно с наивни хора, които желаят да си направят някакъв ефектен клип, но не обръщат внимание как и дали е възможно да го направят. За такива неща се иска професионална подготовка, но те все така питат и питат, без да има полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Joko_3 Публикувано Юли 31, 2012 Report Share Публикувано Юли 31, 2012 Хората когато чуят Adobe и бягат! Познато ми е, навсякъде се случва така. Инак е пълно с наивни хора, които желаят да си направят някакъв ефектен клип, но не обръщат внимание как и дали е възможно да го направят. За такива неща се иска професионална подготовка, но те все така питат и питат, без да има полза. На същото мнение съм! Но предложих повечето да са Adobe продукти защото знам само Adobe продукти и още няколко! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Август 25, 2012 Report Share Публикувано Август 25, 2012 Бягам от продуктите на Adobe, защото не струват, а не понеже са трудни.Омръзнало ми е да гледам недоучили дечица, които ползват АЕ за надписи и мислят, че заслужават друго освен бой по кухите им кратуни. За "ефектите" в клипа, който си дал дори не ми се говори.Как не схващате, че подобни неща се правят с ВСЕКИ видеоредактор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Август 30, 2012 Author Report Share Публикувано Август 30, 2012 Zig Zag Имам си основателна причина за да искам програмата, а колкото до Adobe не ги харесвам особено ! viktorios За "ефектите" в клипа, който си дал дори не ми се говори.Как не схващате, че подобни неща се правят с ВСЕКИ видеоредактор.Не искам да споря, не става така както го мислиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
viktorspasov Публикувано Август 31, 2012 Report Share Публикувано Август 31, 2012 За създаване е. Благодаря за отговорите. Аз също намерих програма, доста ефекти има. Също така има и уроци. Програмата се казва Cinema 4D. А така още по-малко.Като написах за правещите буквички с АЕ имах предвид и правещите надписчета със Cinema 4D.Cinema не се ползва за ефекти, има си Худини за подобни неща, но защо ли съм тръгнал да обяснявам, явно ми е скучно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост