Jump to content

Въпрос за Андроид телефон с ТВ тунер, GPS и две сим карти?


Препоръчан пост

За сега откривам само китайски телефони с тези екстри! Може ли някой да даде съвет дали стават тези китайчета или не?! За сега съм се спрял на Privileg SM10, но повече ми харесва Samsung Galaxy Y Duos, но той пък няма ТВ тунер (който е приоритет в случая и то не за гледане на телевизия, а за работа - няма да обяснявам подробно с каква цел ми трябва, защото не е нужно)! Молбата ми към вас е: Заслужава ли си инвестицията в SM10?

 

п.с.Дъщеря ми е с Privlrg SM1 с Уиндоус, а съпругата ми е с Privileg TV3 и са доволни от тази марка, но ще ви бъда благодарен за съветите и препоръките?!

Link to comment
Сподели другаде

Самсунга си е истински телефон, а Привилег си е китайче! Плюсовете за Самсунг са много спрямо Привилега, въпреки екстрите кито предлага (втора батерия, тв тунер, радио работещо без слушалки)! Самсунга обаче е с много по-добър хардуер, с повече вградена памер, повече рам, и най-важното е с капацитивен дисплей, а и GPS-а му може да работи с и без интернет свързаност (GPS + A-GPS), до като Привилега няма помщния gps т.е A-Gps! Но с това не се изчерпват предимствата на Самсунг-а! Операционната система е много по-нова от тази на Привилег! А онова, което най-много не харесах на Привилега, е че за да има БГ меню се налага префлашване в сервиз, което не ме устройва по никой начин, а Самсунга си е с БГ меню!
Link to comment
Сподели другаде

И два последни въпроса относно Самсунга, ако може. :wink1: Активни ли са и двете карти едновременно. В смисъл ако говоря по едната може ли в същия момент да ме търсят на другата? И другия въпрос е могат ли с него да се гледат клипове в http://www.vbox7.com/ ?
Link to comment
Сподели другаде

Разбира се, че може! ;) Активни са, но за да работят и двете по време на разговор трябва да са пренасочени една към друга (поне така пишат в андроид форума, но там е за модел Samsung Galaxy Ace Duos i589, а моя е Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802, и честно казано не съм пробвал)! А за втория въпрос проверих току що и установих, че си се гледат клипчетата без проблеми, но при пускане трябва да се избере андроид->филми, за да стартира флаш плеъра, а не да почне да го изтегля и тогава да се гледа! ;)
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...