plamen74.72 Публикувано Юли 19, 2012 Report Share Публикувано Юли 19, 2012 За сега откривам само китайски телефони с тези екстри! Може ли някой да даде съвет дали стават тези китайчета или не?! За сега съм се спрял на Privileg SM10, но повече ми харесва Samsung Galaxy Y Duos, но той пък няма ТВ тунер (който е приоритет в случая и то не за гледане на телевизия, а за работа - няма да обяснявам подробно с каква цел ми трябва, защото не е нужно)! Молбата ми към вас е: Заслужава ли си инвестицията в SM10? п.с.Дъщеря ми е с Privlrg SM1 с Уиндоус, а съпругата ми е с Privileg TV3 и са доволни от тази марка, но ще ви бъда благодарен за съветите и препоръките?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 26, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 26, 2012 Можете да изтриете темата, вече си взех Samsung Galaxy Ace Duos Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Юли 28, 2012 Report Share Публикувано Юли 28, 2012 А след като вече имаш наблюдения върху Привилега и Самсунга ще споделиш ли плюсовете и минусите на двете марки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юли 30, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 30, 2012 Самсунга си е истински телефон, а Привилег си е китайче! Плюсовете за Самсунг са много спрямо Привилега, въпреки екстрите кито предлага (втора батерия, тв тунер, радио работещо без слушалки)! Самсунга обаче е с много по-добър хардуер, с повече вградена памер, повече рам, и най-важното е с капацитивен дисплей, а и GPS-а му може да работи с и без интернет свързаност (GPS + A-GPS), до като Привилега няма помщния gps т.е A-Gps! Но с това не се изчерпват предимствата на Самсунг-а! Операционната система е много по-нова от тази на Привилег! А онова, което най-много не харесах на Привилега, е че за да има БГ меню се налага префлашване в сервиз, което не ме устройва по никой начин, а Самсунга си е с БГ меню! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Август 6, 2012 Report Share Публикувано Август 6, 2012 И два последни въпроса относно Самсунга, ако може. Активни ли са и двете карти едновременно. В смисъл ако говоря по едната може ли в същия момент да ме търсят на другата? И другия въпрос е могат ли с него да се гледат клипове в http://www.vbox7.com/ ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Август 6, 2012 Author Report Share Публикувано Август 6, 2012 Разбира се, че може! Активни са, но за да работят и двете по време на разговор трябва да са пренасочени една към друга (поне така пишат в андроид форума, но там е за модел Samsung Galaxy Ace Duos i589, а моя е Samsung Galaxy Ace Duos GT-S6802, и честно казано не съм пробвал)! А за втория въпрос проверих току що и установих, че си се гледат клипчетата без проблеми, но при пускане трябва да се избере андроид->филми, за да стартира флаш плеъра, а не да почне да го изтегля и тогава да се гледа! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jelio_jelev Публикувано Август 9, 2012 Report Share Публикувано Август 9, 2012 Благодаря много за отделеното време. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост