vesko252 Публикувано Юни 28, 2012 Report Share Публикувано Юни 28, 2012 От скоро имам проблем с телевизора до скоро го бях свързал с компютър чрез HDMI кабел и всичко беше наред но , един ден от телевизора нямаше никаква реакция а само черен екран.Реших че е от кабела купих нов но пак черен екран. Телевизора си работи към кабелната всичко е наред но , hdmi връзка няма никаква. Компютара се свързва към него но , нищо само черен екран реших да не съм пипнал някаква настроика на телевизора дадох всичко на factory settings. Моля помогнете какво да правя.Също пробвах с различни драивери за компютара но си е все така черен екран!Връзката която правя е с DVI-HDMI видео картата ми няма hdmi вход. Моля помогнете ако можете :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 29, 2012 Report Share Публикувано Юни 29, 2012 В настройките на дисплеите в Windows засича ли се телевизорът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vesko252 Публикувано Юли 6, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2012 да Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 10, 2012 Report Share Публикувано Юли 10, 2012 Можеш да опиташ да преинсталираш драйвера на видео картата. Най-добре е да го деинсалираш, да рестартираш в Safe Mode, да почистиш останките на драйвера с Driver Sweeper (малко информация по въпроса има в тази тема в секция "Как се деинсталират драйвери?") и след това да инсталираш отново драйвера, като можеш да използваш възможността да инсталираш и актуалния драйвер, ако случайно не е бил такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост