GITZATA Публикувано Март 7, 2012 Report Share Публикувано Март 7, 2012 Не е можел да прочете коректно файловетета затова те е питал тези неща,това ми прилича на повреден диск.Както ти бях писал опитай пак с преинсталациятаи ако пак ти направи същото----то диска си е заминал.Не прави копие от него------сигурно е повреден. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eXtndd Публикувано Март 7, 2012 Report Share Публикувано Март 7, 2012 Ами ще пробвам,а мога ли да попитам друг въпрос,извинявам се че не е по тази тема,но не разбирам много от форуми.Качих си на същия ден уиндоус 7 всичко върви идеално,проблемът е,че пускам си примерно музика свири си и изведнъж забива музиката и спира да свири и ми дава някакви грешки за драйверите при положение,че всичко е точно.Имам си оригинални драйвери и незнам не съм запознат с уиндоус 7,защото не съм работил особено много с него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GITZATA Публикувано Март 7, 2012 Report Share Публикувано Март 7, 2012 За един и същи ли компютър става въпрос?Друг път качвал ли си му 7-ца? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eXtndd Публикувано Март 7, 2012 Report Share Публикувано Март 7, 2012 Ами да качвал съм и същия проблем..Бях със един приятел той вика,че за пръв път вижда такова нещо и си няма представа от какво е..Мъчил съм го много пъти никакъв ефект.Стигам единствено до преинсталация със XP .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GITZATA Публикувано Март 7, 2012 Report Share Публикувано Март 7, 2012 Предполагам,че драйверите не са съвместими за 7-ца.От там ти идва и проблема.Това лаптоп ли е или РС? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eXtndd Публикувано Март 7, 2012 Report Share Публикувано Март 7, 2012 PC е. Не,интересно ми е друго.Когато си го купих миналата година нямаше уиндоус,но ми казаха,че работи под уиндоус 7.. Седмицата се качва без никакъв проблем.Върви си идеално само звукът ми прави проблем.Иначе качвам драйверите инсталира ми и програмката за Аудио там еквалайзери глупости всичко си настроих и си бачка всичко нормално и немога да разбера какво се случва. Също така ATI Control Center ми направи голям проблем.Качих драивъри всичко си бачка обаче Контрол Центръра за настройките на качеството не го отваря.Пускам го и зарежда малко и до там..Немога да си обясня това също защо е..Качих най-новите-същото, след това пуснах от АМД една програмка да ми сканира и изтегли драйверите всичко инсталирах пак не отваря контрол центъра.Това най-много ме мъчи..Попринцип ако нещо стане се мъча докато не го оправя и винаги постигам успех ама на тия няколко проблема просто нямам решение и ще съм ви много благодарен ако ми помогнете... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 9, 2012 Report Share Публикувано Март 9, 2012 Драйверите актуални ли са? От Интернет ли са изтеглени или са инсталирани от дисковете с хардуера? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
eXtndd Публикувано Март 14, 2012 Report Share Публикувано Март 14, 2012 Напълно актуални ... и нямам никакъв проблем със тях,но контрол центъра изобщо неиска да се отвори пробвах и по стари същата работа..трих регистри ,трих нет фреймуърк и какво ли още не.Не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 15, 2012 Report Share Публикувано Март 15, 2012 Аз самият не използвам въпросния контролен център, така че нямам други идеи. Ако ти трябва контрол върху тези настройки, можеш да хвърлиш око на ATI Tray Tools. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DARK-MASTER Публикувано Март 19, 2012 Report Share Публикувано Март 19, 2012 До колкото помня net framework е нужен за да може да се отваря ati контрол центъра, catalyst или там как му се викаше .Или се бърка нещо. Но коя версия net framework си нямам на представа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост