Jump to content

Препоръчан пост

• Отговори 69
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Остана само проблема с лингуич бара,някой може ли да каже как да го възтановя.Деинсталирах флекса с помоща на инструмента на Nigt Rаven и всичко е наред,но бара ми не е активен.Ако някой знае как да го оправя моля да ми помогне.
Сподели другаде

Опитах да инсталирам дадените поправки, но те са за SP2,а аз съм съсSP3 и ми пише че ги имам вече.Нещо не става работата ,ако се сетите за нещо моля споделете.
Сподели другаде

• 1 year later...
Здравейте, премахнах Flex Type 2k точно както е описано, но сега след всяко стартиране ми се появява този прозорец: Цък Значи ли това, че не се е премахнал напълно?
Сподели другаде

Здравейте, премахнах Flex Type 2k точно както е описано, но сега след всяко стартиране ми се появява този прозорец: Цък Значи ли това, че не се е премахнал напълно?

Най-доброто лекарство за ФлексТ-п е преинсталация на Уиндоус-а, явно не се е махнал напълно.

Сподели другаде

Хайде да не предлагаме преинсталация за всеки проблем, а? FlexType може да се премахне и без преинсталация. За целта съм направил и това. Хубаво е и да се прочете цялата информация за него, преди да се ползва.
Сподели другаде

Хайде да не предлагаме преинсталация за всеки проблем, а? FlexType може да се премахне и без преинсталация. За целта съм направил и това. Хубаво е и да се прочете цялата информация за него, преди да се ползва.

Абсолютно варно е ,че не е необходима преинсталация!

А за инструменчето Поздравления :thumbsup: вече го използвах на един компютър с FlexType и (дори не ми трябваше диска с Уиндоуса) понеже файловете за Кирилицата са били инсталирани още когато е инсталиран самия Уиндоус! Само не мога да им се начуда на тия в сервизите какво им прави кеф да го инсталират тоя FlexType?! Даже дори и да им кажеш, че не го искаш си го инсталират!

Сподели другаде

(дори не ми трябваше диска с Уиндоуса) понеже файловете за Кирилицата са били инсталирани още когато е инсталиран самия Уиндоус!

Самият метод на премахване включва връщане на оригиналните файлове на Windows, които трябва да дойдат от друго място, не от текущата инсталация.

Сподели другаде

• 7 months later...

След като си преинсталирах компютъра си качих от тази тема фонетичната подредба, където е поставена във втория пост от началото на тази тема, но хубаво има я нея, но друг е проблема, отворя ли изтеглен текстов файл от интернет и ми е на някакви символи далеч от Кирилицата... гледането на филми със субтитри също е проблем, субтитрите излизат и те с някакви символи.....

FlexType2K не съм му качвал въобще нищо друго не съм му качвал освен тази подредба!

С Windows XP SP3 съм!!

П.П. реших си проблема с това "NR BG-Fix Tool 0.2."....

Редактиран от BMW_CS_CONCEPT
Сподели другаде

Проблема по начало е нямал нищо общо с фонетиката. Просто не си избрал Български в регионални и езикови опции при новата инсталация.

Предполагам програмчето на Night_Raven ги е променило вместо теб...?

Сподели другаде

Проблема по начало е нямал нищо общо с фонетиката. Просто не си избрал Български в регионални и езикови опции при новата инсталация.

Предполагам програмчето на Night_Raven ги е променило вместо теб...?

Ми в регионалните настройки за езика беше всичко избрано от падащите менюта, да са на български!

Там където е и най - дясното меню Advance където се слагат отметките, ако там е бил проблема! :)

Сподели другаде