dimitar_682 Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 Искам само да кажа ,че се получи с диска на другия Уиндоус.Колко време и как ще работи времето ще покаже за сега всичко е ок. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 Остана само проблема с лингуич бара,някой може ли да каже как да го възтановя.Деинсталирах флекса с помоща на инструмента на Nigt Rаven и всичко е наред,но бара ми не е активен.Ако някой знае как да го оправя моля да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 Опитай да съхраниш този файл, след което го стартирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Май 23, 2009 Report Share Публикувано Май 23, 2009 Благодаря, направих както си написал ,но нещо не виждам ефект за съжаление.Утре на свежо ще го мислим,още веднаж благодаря за съвета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Виж дали това ще ти свърши работа: After you turn off the Language bar in Windows XP, you cannot turn it back on. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitar_682 Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Опитах да инсталирам дадените поправки, но те са за SP2,а аз съм съсSP3 и ми пише че ги имам вече.Нещо не става работата ,ако се сетите за нещо моля споделете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cutie Публикувано Юли 7, 2010 Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Здравейте, премахнах Flex Type 2k точно както е описано, но сега след всяко стартиране ми се появява този прозорец: Цък Значи ли това, че не се е премахнал напълно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
crazyfrog Публикувано Юли 7, 2010 Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Здравейте, премахнах Flex Type 2k точно както е описано, но сега след всяко стартиране ми се появява този прозорец: Цък Значи ли това, че не се е премахнал напълно?Най-доброто лекарство за ФлексТ-п е преинсталация на Уиндоус-а, явно не се е махнал напълно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2010 Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Хайде да не предлагаме преинсталация за всеки проблем, а? FlexType може да се премахне и без преинсталация. За целта съм направил и това. Хубаво е и да се прочете цялата информация за него, преди да се ползва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bako_ttv Публикувано Юли 7, 2010 Report Share Публикувано Юли 7, 2010 Хайде да не предлагаме преинсталация за всеки проблем, а? FlexType може да се премахне и без преинсталация. За целта съм направил и това. Хубаво е и да се прочете цялата информация за него, преди да се ползва. Абсолютно варно е ,че не е необходима преинсталация! А за инструменчето Поздравления вече го използвах на един компютър с FlexType и (дори не ми трябваше диска с Уиндоуса) понеже файловете за Кирилицата са били инсталирани още когато е инсталиран самия Уиндоус! Само не мога да им се начуда на тия в сервизите какво им прави кеф да го инсталират тоя FlexType?! Даже дори и да им кажеш, че не го искаш си го инсталират! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юли 7, 2010 Report Share Публикувано Юли 7, 2010 (дори не ми трябваше диска с Уиндоуса) понеже файловете за Кирилицата са били инсталирани още когато е инсталиран самия Уиндоус!Самият метод на премахване включва връщане на оригиналните файлове на Windows, които трябва да дойдат от друго място, не от текущата инсталация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BMW_CS_CONCEPT Публикувано Февруари 10, 2011 Report Share Публикувано Февруари 10, 2011 (Редактиран) След като си преинсталирах компютъра си качих от тази тема фонетичната подредба, където е поставена във втория пост от началото на тази тема, но хубаво има я нея, но друг е проблема, отворя ли изтеглен текстов файл от интернет и ми е на някакви символи далеч от Кирилицата... гледането на филми със субтитри също е проблем, субтитрите излизат и те с някакви символи.....FlexType2K не съм му качвал въобще нищо друго не съм му качвал освен тази подредба!С Windows XP SP3 съм!! П.П. реших си проблема с това "NR BG-Fix Tool 0.2.".... Редактиран Февруари 10, 2011 от BMW_CS_CONCEPT Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Февруари 11, 2011 Report Share Публикувано Февруари 11, 2011 Проблема по начало е нямал нищо общо с фонетиката. Просто не си избрал Български в регионални и езикови опции при новата инсталация.Предполагам програмчето на Night_Raven ги е променило вместо теб...? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BMW_CS_CONCEPT Публикувано Февруари 11, 2011 Report Share Публикувано Февруари 11, 2011 Проблема по начало е нямал нищо общо с фонетиката. Просто не си избрал Български в регионални и езикови опции при новата инсталация.Предполагам програмчето на Night_Raven ги е променило вместо теб...? Ми в регионалните настройки за езика беше всичко избрано от падащите менюта, да са на български! Там където е и най - дясното меню Advance където се слагат отметките, ако там е бил проблема! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
naruto Публикувано Февруари 11, 2011 Report Share Публикувано Февруари 11, 2011 Точно http://pics.softvisia.com/design/pics/1635/picture043bb4.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост