FireEagl3 Публикувано Юни 8, 2012 Report Share Публикувано Юни 8, 2012 Значи следвах тази тема http://forums.softvisia.com/index.php/topic/15-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC-%D1%81-flex-type-2k/ и изтеглих този файл и когато натиснах на uninstall, и са изтриха някои файлове и ся ми изка някакви работи от диска. Моля ви се дайте ми link към Windows XP Professional Service Pack 3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Юни 8, 2012 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2012 Рестартирах компютъра ми, и сега нямам нито FlexType нито от самия windows езика идеи ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Юни 8, 2012 Report Share Публикувано Юни 8, 2012 1. Това, че нямаш инсталационен диск на Windows, е твой проблем. Златно правило е, че всеки трябва да има инсталационен диск.2. Просто си набави инсталационен диск и опитай да стартираш процеса на премахване на FlexType, акто този път постави диска и посочи файловете на него, ако има нужда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост