IVAN Публикувано Юли 6, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 6, 2012 http://bgvolleyball....ew.php?id=10826Чухте ли 'фенове' !? Мислете преди да викате! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
abracadabra Публикувано Юли 7, 2012 Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Добре де, наш"те не играха ли мотивирано, -какво стана? Яко ни биха САЩ. Яд ме е. Знам че нашите могат да играят и по-добре. Дано днес да бием! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 7, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Малко клюкарска информация За финалите е забранено на Радо Стойчев да е в залата, но вчера влезнал човекът и дори отишъл в мястото, където са отборите, когато не играят. След това имаше упреци към охраната как е влезнал ... Българчета с носии ще са зад отборите по време на награждаването с медали, с табелка и знаме Найден Найденов след пресконференцията направо щеше да се разреве :/ Не знам дали заради неща питани на пресконференцията или заради, че всеки му давал акъли какво да прави с отборът или заради всичко случващо се :/ :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petkan Публикувано Юли 7, 2012 Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Че кой пък може да забрани на Радо да влезе като зрител??? Тези съвсем са изперкали Според мен, за да не ни боли толкова, не трябва да сме прекалени оптимисти, иначе болката след мача с поляците ще е непоносима. С този състав - толкова! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Kuonyy Публикувано Юли 7, 2012 Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Мисля, че единствено можем да се надяваме на 3-то място, защото 4-тото ни е отредено. Нека бъдем реалисти.. надявам се довечера да прекършим психиката на поляците, но те са много завършен отбор - не като нашия. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Gustav Публикувано Юли 7, 2012 Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Събрахме се само оптимисти тука .За съжаление обаче и аз съм на мнение ,че за да победим Полша довечера ще ни бъде много,много трудно,да не кажа и невъзможно.Гледах и двата мача на поляците срещу Бразилия и Куба и наистина в момента са страховит отбор в супер форма.За разлика от турнирите който се проведоха в последните 2-3 години в които макар , че не бяха с нищо по добри от нас и не показваха кой знае каква игра винаги успяваха да заемат по предни места в класирането от нас.Все пак мач- с мач не си прилича, надявам се довечера на поляците играта да не им тръгне и да не се представят толкова добре колкото предните 2 мача,а ние пък за сметка на това да изиграем мача на годината и да играем в неделя и на финала.Ех мечтии..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sjaakiie Публикувано Юли 7, 2012 Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Треньорът на поляците като сметкаджия ми се е запечатал. И в същото време отборът им играе доста пъргаво и оказва стабилен натиск. С Матей и Стойчев несъмнено щяхме да имаме по-големи шансове за надиграване на поляците, сами сме свидетели на грешките на недотам обиграните ни млади играчи и не така 'внушителен' тренер. Но какво пък - всяко зло за добро. Да се опичат отсега. Другата олимпиада е я къде е, само след 4 години (само...). Видяло се е, че сега няма да сме в оптимална форма и колектив. Дано ме опровергаят нашите и тази вечер смажем дружина полска с една силна психика и хъс! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
keba Публикувано Юли 7, 2012 Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Става най-нормалното нещо на света, бият ни като селски тупан насред мегдан. Ама то си е в реда на нещата. Ние когато имахме селекций на световно ниво не направихме нищо, та сега с тия магистралки ли ще направим чудо. И нито съдията ни е виновен, защото ако сме отбор на място тези 2-3 точки за които си затвори очите се покриват с лекота, нито Казийски ни е виновен, защото като всеки човек той си гледа интереса, а че ние няма с кой да го заменим си е наш проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BojidarVasilev Публикувано Юли 7, 2012 Report Share Публикувано Юли 7, 2012 Става най-нормалното нещо на света, бият ни като селски тупан насред мегдан. Ама то си е в реда на нещата. Ние когато имахме селекций на световно ниво не направихме нищо, та сега с тия магистралки ли ще направим чудо. И нито съдията ни е виновен, защото ако сме отбор на място тези 2-3 точки за които си затвори очите се покриват с лекота, нито Казийски ни е виновен, защото като всеки човек той си гледа интереса, а че ние няма с кой да го заменим си е наш проблем. Мога да ти кажа, че тези точки които им подари на поляците направиха разликата им. След като направят разлика, започнаха да играят по-спокойно. В един третия гейм, когато разликата ни беше 1-2 точки, ако беше ни дал точка за нас, можехме да изравним и да направим някаква разлика. Но не той ги даде на поляците и затова в залата започнаха да викат по едно време "Мафия, мафия...." Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 8, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Последните два мача нашите май играха със занижена мотивация и желание и не можаха да се опънат и на САЩ и на Поляците. Но и съдията много издразни с няколко осъждания. На втората техническа почивка публиката изригна в увиквания, такова нещо не бях чувал досега, Всички викаха, залата ехтеше продължи сравнително същото и до края мачът, заедно с викания МАФИЯ. Накрая и съдиите ги изнесоха от друг изход, че като се събраха на съдийската маса част от феновете ги замериха и продължиха и след като се опитаха да ги изведат и по другия изход. За съжаление ще има санкции към федерацията за това държане на феновете. Днеска определено ми е чудно какво ще е положението в това отношение. Успех на момчета днеска, заслужават медал! Добавено: Интересен факт, че във финалната четворка има по един отбор от всяка от предварителните групи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skarto Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Четвъртото четвърто място за нас в Световната лига - 1994 , 2004 , 2006 , 2012 ;Браво на поляците , честита им първа титла , изглежда наистина я заслужават , очаквах равностоен мач и дори превес за САЩ , но далеч не се сбъднаха предвижданията ми .. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MaRTo1233 Публикувано Юли 8, 2012 Report Share Публикувано Юли 8, 2012 Еми това е ... един път ще ни се падне да организираме голям турнир и точно преди него ще си пуснем обичайните скандали,отказвания и т.н .... Въпреки това мисля че има надежда за този нов отбор.... вижда се голямо желание в момчетата. Браво на Алексиев и Братоев за наградите. Особено за Алексиев който правеше толкова колебливи игри доста време ... дойде и неговото време да поведе отбора като един от най опитните. Напред към олимпиадата отново с очаквания за медал! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
IVAN Публикувано Юли 24, 2012 Author Report Share Публикувано Юли 24, 2012 Да се опитам да пренеса агитката в новата тема(турнир) - http://forums.softvisia.com/index.php/topic/15083-%d0%b2%d0%be%d0%bb%d0%b5%d0%b9%d0%b1%d0%be%d0%bb-%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%be%d0%bb%d0%b8%d0%bc%d0%bf%d0%b8%d0%b9%d1%81%d0%ba%d0%b8-%d0%b8%d0%b3%d1%80%d0%b8-%d0%bb%d0%be%d0%bd%d0%b4%d0%be%d0%bd-2012/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост