Гост newnickname Публикувано Май 21, 2012 Report Share Публикувано Май 21, 2012 ..... .Изтеглих го от по-горния пост ,но по никакъв начин не мога да го заместя . Всеки файл може да бъде заместен, без значение къде се намира, стига да знаеш точното му местонахождение - пътечка, да провериш дали го имаш в наличност, да му направиш копие и вече да остава да го заместиш с друг. А това можеш да го направиш с всяка една Linux-дистрибуция или LiveCD (Dr.Web LiveCD, Hiren's Boot CD), които раглеждат харда като външен диск, без да са стартирани в последния каквито и да са процеси/услуги, които да попречат на заместването.Желателно е след заместване, да се опиташ да го регистрираш файла, както е посочено на линка, при стартиран уиндоус Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Май 21, 2012 Author Report Share Публикувано Май 21, 2012 Днес поредното нещо ,което се прецака беше скайп да - не иска да ми влезе с потребителско име и парола. В официалните форуми на скайп пишеше да проверя " local disk C" в "command prompt" . Дадох chkdsk С: /R enter . Доста време отне ,но след това лагенето и забиването падна с драстично . Част от проблема може и да е бил в това (не ,че ми е много ясно какво точно прави тази команда ,но помогна ). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 21, 2012 Report Share Публикувано Май 21, 2012 Още по-добре ще стане с CHKDSK C: /X /F /R Виж тази тема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skeptik Публикувано Май 23, 2012 Author Report Share Публикувано Май 23, 2012 Да ,пуснах тази команда и за трите дяла и доста се подобри положението . САмо не мога да разбера ,защо като го пускам първо ми зарежда на черен десктоп с 2-3 икони и чак след рестарт си се пуска с нормалния десктоп . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост