FireEagl3 Публикувано Май 4, 2012 Report Share Публикувано Май 4, 2012 Намерих тази програма SLOW-PCfighter докато търсих нещо да си направя компютъра защото е бавен. Въпроса ми е ако открие нещо да и вярвам ли да го премахна/поправя или не ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 4, 2012 Report Share Публикувано Май 4, 2012 Намерих тази програма SLOW-PCfighter докато търсих нещо да си направя компютъра защото е бавен. Въпроса ми е ако открие нещо да и вярвам ли да го премахна/поправя или не ? Всякакви оптимизиращи програми са вредни.Ако искаш да "забързаш" компютъра си, спри актуализациите на програми, които не желаеш да се актуализират.Не инсталирай приложения които почти не ползваш, ползвай техните портативни версии.Деинсталирай програмите, които имат сходни опции и възможности, примерно: много плейъри от които ползваш един-два, а си инсталирал 5. /пак пиша - това е просто пример/Използвай CCleaner.Купи си РАМ-памет. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 4, 2012 Report Share Публикувано Май 4, 2012 Всички подобни програми са боклуци. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FireEagl3 Публикувано Май 4, 2012 Author Report Share Публикувано Май 4, 2012 Мерси, затова първо писах защото ви вярвам. А на тази CCleaner да и вярвам ли дето я предложите по горе ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост newnickname Публикувано Май 4, 2012 Report Share Публикувано Май 4, 2012 А на тази CCleaner да и вярвам ли дето я предложите по горе ? Ако беше опасна, Модовете и/или Админите щяха да ме изядът със зелена салата... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 4, 2012 Report Share Публикувано Май 4, 2012 CCleaner не точно същата като споменатата от теб и другите подобни. Т.е. не е толкова безполезна и боклучава като тях, но все пак я намирам за излишна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Май 4, 2012 Report Share Публикувано Май 4, 2012 Понеже на мене пък ми препоръчаха AuslogicsBoostSpeed,ме интересува да я задържа ли или да я смена със CCleaner? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 4, 2012 Report Share Публикувано Май 4, 2012 Ще се повторя: всички програми за оптимизация и ускорение на системата са боклуци.CCleaner не е точно такава програма и ако държиш да използваш нещо за почистване на излишни файлове и освобождаване на дисково пространство, можеш да си я оставиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост