Jump to content

Препоръчан пост

От 2 дена си share-вам нета но доставчика ме е ограничил и за това използвам порт 808 за да може програмите ми да използват нета но имам една игра която иска няколко порта да са отворени и нз как става след като нямам рутер как да ги отворя тези портове

някой ако знае как да каже

Сподели другаде

да , с 2 , бях чел някаде из нета че по мак адреса и като споделих нета имаше нет . но неможех да влизам в интернет страници нито скайп нищо и трябваше да използвам една програма чрез която като напишеш порта в някоя програма можеш да използваш интернет но в тая игра иска няколко порта но незнам как да ги отворя

мисля че по TTL или нещу такова ме е ограничил

Сподели другаде

Относно споделянето на Интернет връзката бих ти препоръчал да хвърлиш око на тази тема. И не ми стана ясно дали въпросните проблеми са само на първия компютър (този с двете мрежови карти), само на втория или и на двата.
Сподели другаде

Тогава отвори контролния панел -> Мрежови и Интернет връзки -> Мрежови връзки. Десен клик върху мрежовата връзка, която е на втората мрежова карта и подава Интернет на втория компютър -> Свойства -> Разширени. Там трябва да имаш поле Internet Connection Sharing и в него да има бутон Настройки.... Кликни го. След това кликни бутон Добавяне... и

- в поле Описание на услугата си напиши името на приложението/играта (т.е. удобно за теб име);

- в долното поле Име или IP адрес въведи IP адреса на втория компютър;

- в долните две полета въведи нужния порт за съответното приложение/игра;

- избери протокола - TCP или UDP;

- потвърди с OK.

Ако е нужно да пренасочиш повече от един порт, повтори операцията няколко пъти, като въвеждай всеки път различен нужен порт. Логично.

Сподели другаде