beliagalab Публикувано Април 21, 2012 Report Share Публикувано Април 21, 2012 От 2 дена си share-вам нета но доставчика ме е ограничил и за това използвам порт 808 за да може програмите ми да използват нета но имам една игра която иска няколко порта да са отворени и нз как става след като нямам рутер как да ги отворя тези портове някой ако знае как да каже Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 22, 2012 Report Share Публикувано Април 22, 2012 Споделяш Интернет връзката посредством втора мрежова карта? И как точно те е ограничил доставчикът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
beliagalab Публикувано Април 22, 2012 Author Report Share Публикувано Април 22, 2012 да , с 2 , бях чел някаде из нета че по мак адреса и като споделих нета имаше нет . но неможех да влизам в интернет страници нито скайп нищо и трябваше да използвам една програма чрез която като напишеш порта в някоя програма можеш да използваш интернет но в тая игра иска няколко порта но незнам как да ги отворя мисля че по TTL или нещу такова ме е ограничил Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2012 Report Share Публикувано Април 23, 2012 Относно споделянето на Интернет връзката бих ти препоръчал да хвърлиш око на тази тема. И не ми стана ясно дали въпросните проблеми са само на първия компютър (този с двете мрежови карти), само на втория или и на двата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
beliagalab Публикувано Април 23, 2012 Author Report Share Публикувано Април 23, 2012 само на 2рия е така , понеже трябва да пиша порт 808 за всяко приложение тази игра изпозлва 6 или 7 порта и незнам как да го направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2012 Report Share Публикувано Април 23, 2012 А превключи ли на споделяне на Интернет връзката по начина, описан в темата, която ти дадох? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
beliagalab Публикувано Април 24, 2012 Author Report Share Публикувано Април 24, 2012 аз по тази тема си споделих нета Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2012 Report Share Публикувано Април 24, 2012 С каква операционна система е първият компютър (с двете мрежови карти) и на какъв език е интерфейсът? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
beliagalab Публикувано Април 24, 2012 Author Report Share Публикувано Април 24, 2012 windows XP на български е интерфейсът Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2012 Report Share Публикувано Април 25, 2012 Тогава отвори контролния панел -> Мрежови и Интернет връзки -> Мрежови връзки. Десен клик върху мрежовата връзка, която е на втората мрежова карта и подава Интернет на втория компютър -> Свойства -> Разширени. Там трябва да имаш поле Internet Connection Sharing и в него да има бутон Настройки.... Кликни го. След това кликни бутон Добавяне... и- в поле Описание на услугата си напиши името на приложението/играта (т.е. удобно за теб име);- в долното поле Име или IP адрес въведи IP адреса на втория компютър;- в долните две полета въведи нужния порт за съответното приложение/игра;- избери протокола - TCP или UDP;- потвърди с OK. Ако е нужно да пренасочиш повече от един порт, повтори операцията няколко пъти, като въвеждай всеки път различен нужен порт. Логично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
beliagalab Публикувано Април 25, 2012 Author Report Share Публикувано Април 25, 2012 Благодаря за инфото днес ще пробвам и ще пиша . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост