valyo_93 Публикувано Март 13, 2012 Report Share Публикувано Март 13, 2012 Знам че този форум не се занимава с такива неща но все пак реших да пусна една тема за моя проблем.Някои знае ли как се оформя оценката на матурата по философия или поне минимума точки за 3ка.Трябва ми и сайт за решаване на матури които е безплатен и има доста матури за решаване защото тези които съм намерил има максимум 2 3 матури.Трябва ми спешно информацията а класната ми не си вдига телефона Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Март 13, 2012 Report Share Публикувано Март 13, 2012 Искрено се надявам да намериш информацията, но имай предвид, че матурата по философия не е само свободни съчинения, а има конкретни въпроси за някои неща, които или знаеш или не знаеш. Не знам защо гониш 3-ка...Аз лично кога беше времето за подобни неща,бях записал матура по Физика.И репликата на един от квесторите-"Вие трябва да се големи мазохости, вие и тези от съседната зала с матура по химия " Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Март 14, 2012 Report Share Публикувано Март 14, 2012 Тук можете да намерите втори вариант на матурата по Философия от 2011 година. Разделете 6 на общия брой на точките. По този начин ще разберете стойността, с която се покачва оценката за всяка точка. Само да спомена, че матурата по философия е възможно най-трудната от всички. За отговора на последните задачи се изискват изключително добри познания на самата материя. Ако сте се насочили към оценка 3.00, то според мен, по-добрият вариант ще бъде да изберете друг предмет, върху който да държите държавния зрелостен изпит (ДЗИ). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Март 14, 2012 Author Report Share Публикувано Март 14, 2012 Благодаря за информацията и на двамата,не се боря за 3ка но исках само да знам колко е минимума точки,И на мен са казвали че е трудната матура но съм решавал матури онлайн и най добре се справям по философия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост