Jump to content

Проблем с dll

МартиСт

Препоръчан пост

Здравейте.Виждам,че тук има доста отзивчиви хора и се надявам някой да ми помогне.Проблемът ми е следния:Инсталирах си драйверите за камерата,след което ми излезе AMCap разбрах,че има проблем с драйверите и не са инсталирани,но проблемът е че немога да деинсталирам програмата нито от Start Menu нито от Control Panel.След като дам деинсталирай и ми излиза следният прозорец:

There was a problem starting

C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTALL~1\PROFES~1\Run Time\0701\Intel32\Ctor.dll

The specified module could not be found.

Проблемът е,че немога да заменя драйверите с други или да деинсталирам програмата и така излиза,че камерата ми не е свързана правилно.Благодаря предварително ако някой може да помогне :)

Сподели другаде

Не съм много наясно и може би ще има по-добри предложения, но, ако мислиш, че няма какво да губиш, можеш да опиташ с този файл. Следвай инструкциите от "readme" файла.
Сподели другаде

А опита ли да обновиш или да инсталираш други върху сегашните (които не могат да се изтрият) драйвери? Виж тук как се обновяват/инсталират.

P.S. Веднъж имах проблем с деинсталация на програма и се справих с помощта на специален деинсталатор (Revo Uninstaller, Your Uninstaller и пр.).

Сподели другаде

Е, в такъв случай не се сещам за нищо друго. Изчакай някой по-опитен да се включи в дискусията.

P.S. Напълно сигурен ли си, че не става с този .dll файл, който ти дадох в първия си коментар?

Сподели другаде

Не съм сигурен дали си прочел внимателно какво пише, защото спомена папка system. Това е в случай, че не става с първия вариант, а той е: Най-напред се разархивира ZIP файла, а после .dll файла се поставя в папката, в която липсва. Т.е., това при теб би трябвало да е: C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTALL~1\PROFES~1\Run Time\0701\Intel32 (може да се наложи да влезеш чрез run)

Аз всъщност не знам дали има смисъл да продължаваме с опитите с този файл, защото, както споменах - не съм съвсем сигурен, че проблемът ти ще се реши по този начин. Все пак, (в случай, че не си) пробвай по този начин.

Сподели другаде

Точно тива бях направила пробвах първо по начина по който ти каза току що и след като не стана пробвах вторият вариант,но пак не се получи :) Благодаря ти
Сподели другаде

Здравейте.Виждам,че тук има доста отзивчиви хора и се надявам някой да ми помогне.Проблемът ми е следния:Инсталирах си драйверите за камерата,след което ми излезе AMCap разбрах,че има проблем с драйверите и не са инсталирани,но проблемът е че немога да деинсталирам програмата нито от Start Menu нито от Control Panel.След като дам деинсталирай и ми излиза следният прозорец:

There was a problem starting

C:\PROGRA~2\COMMON~1\INSTALL~1\PROFES~1\Run Time\0701\Intel32\Ctor.dll

The specified module could not be found.

Проблемът е,че немога да заменя драйверите с други или да деинсталирам програмата и така излиза,че камерата ми не е свързана правилно.Благодаря предварително ако някой може да помогне :)

Защо не пробваш една проверка на твоя комп за повредени DLL.fail. Може и да ти помогне. Начинът е този:Долу влез във старт менюто после всички програми и намери във пинадлежности Командният прозорец. Кликни върху него със десен бутон и избери Стартирай като администратор. Постави вътре " sfc /scannow " без кавичките. Може копи / пасте. Кликни ентер.Процедурата по сканирането трае около десет минути.Проверява се за повредени DLL файлове и ако има ги поправя.

Сподели другаде

Аз всъщност първо бих помолил потребителя да провери дали наистина папката C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Professional\RunTime\0701\Intel32 съществува и какви файлове има в нея.
Сподели другаде

В момента се занимавам със сканирането да видим какво ще стане...

Night_Raven папката съществува и в нея са следните файлове: ctor.dll ... DotNetInstaller... iGdi.dll ... iKernel.dll ... iscript.dll ...

iuser.dll setup.dll

Сподели другаде

Благодаря на всички,които помогнаха.Проблемът е решен и всичко беше от драйвърите.Най-малко съм очаквала това да е проблема,защото ги обновявах няколко пъти и нищо не ставаше...Но нах-накрая всичко е наред :)
Сподели другаде

Бихте ли хвърлили малко повече светлина върху това което сте направили. Не стана много ясно, а е хубаво за нас хората които се опитват да помагат да разберат къде е бил точно проблема.Та това което ви предложих във 10 пост направихте ли го. Във първата си тема говорите за инсталирани драйвери и след това че не можете да ги деинсталирате. Това което ви предложих е да се направи така че да можете да си ги де инсталирате.Въпроса ми е дали това което предложих помогна или по някакъв друг начин сте се справили.
Сподели другаде

Направих всичко,което ми каза но нямаше никаква промяна в резултата... Целият проблем беше в драйвърите...опитах се няколко пъти да ги reinstall-на,но винаги беше неуспешно.Имаше много драйвъри в интернет специално за моято камера,явно все съм попадала на неподходящите,но снощи изтеглих още едни и бях отчаяна,че нищо няма да се получи пак,но най-накрая се update-наха когато най-малко очаквах,та всичко идваше от неподходящите драйвери,които съм инсталирала,докато не намирах правилните.
Сподели другаде