deqn_0000 Публикувано Януари 27, 2012 Report Share Публикувано Януари 27, 2012 Значи проблема ми е следния,когато правя нещо по компа и примерно ми даде някаква грешка ,дори и да съм намалил буфера и/или слушалките на макс от другата страна (предимно в скайп защото не ползвам MSN,AOL и т.н. за разговори ) го чуват като,че ли те са получили тази грешка.Същата работа е и като играя нещо или слушам музика/гледам клипове.Някой може ли да ми помогне как да оправя този(ако мога да го нарека) проблем? Ще съм много благодарен (С OS Win XP съм) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 27, 2012 Report Share Публикувано Януари 27, 2012 Настройките за запис както трябва ли са? Погледни тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deqn_0000 Публикувано Януари 28, 2012 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Настройките ми са същите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 28, 2012 Report Share Публикувано Януари 28, 2012 Каква точно е звуковата карта? Звуковият драйвер актуален ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deqn_0000 Публикувано Февруари 10, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2012 Ами незнам кое точно да гледам тъй,че виж това ли е :/ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 11, 2012 Report Share Публикувано Февруари 11, 2012 А драйверът актуален ли е? Проблемът е отскоро или винаги го е имало? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deqn_0000 Публикувано Февруари 11, 2012 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2012 Еми незнам дали е актуален.Незнам как да видя. .И да винаги го е имало този проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2012 Report Share Публикувано Февруари 12, 2012 Бих предложил да деинсталираш текущия драйвер, да почистиш останките му (за всеки случай), както е описана процедурата в тази тема в секцията за деинсталация на драйвери, и накрая да инсталираш последната версия, която можеш да изтеглиш от тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост