Jump to content

Искам да кача маса\ тегло.


Dennis

Препоръчан пост

Здравейте, така значи искам да покача килограми, дет са вика маса\ тегло. Аз съм с височина около 1.70 и около 70-тина килограма. Обаче нашия фитнес е в ремонт, а през това време аз искам да стана около 75-80 килограма. След това смятам да ходя редовно на фитнес и да оправя детайлите. Обаче нещо не мода да кача килограми с храна (да спомена че не приемам хранителни добавки и не искам да приемам). Имаме една успоредка и лостове за набиране, но не смятам че с тяхна помощ ще се получи нещо. Моля за съвети. А забравих да спомена че практикувам лицеви опори, правя ги около 7 до 10. Смятам че по такъв начин се покачват килограмите, не знам как лицевите опори вървят с храната, кога трябва да се храня, след това кога да ги правя. Моля за съвети.
Link to comment
Сподели другаде

  • 9 months later...

Ама Вие като Бойко ли искате да сте? ....Пичове, има сайт(http://www.bb-team.org/) питайте там.....-а според мен за малко над 180 .см-според мен е нормално 76-8кг. Всичко друго се прай с добавки-...и после -шкембе. Да не говорим че изкуствено "яките" нямат никаква сила. Работил съм тежка работа с такива-ГОЛА ВОДА СА! Преди 20г. нямаше добавки, па хората са работили като багери. Са, всеки с баници, а ако фане лопата ще клекне като госпожичка.

П.П. Има ли хапчета и за акъл?

Link to comment
Сподели другаде

Здравей,

Кой казва, че с лостове не може да се качи полезна мускулна маса? Я го дай да го изпапам! :eat:

Също така не очаквай да напиша няколко страници със съвети! Правилно са ти дали линка към горния сайт. Един от членовете на екипа лично го познавам, но ще ти препоръчам други два сайта, които според мен съдържат по-практина информация. Бб-тийм е основан от хора които тренират бодибилдинг, т.е. те тренират по начин близък до този на професионалистите, които ти не искаш да следваш, повярвай ми. Единия е http://spidersport.com , а другия е блога на друг професионален силов кондиционер - http://www.fitbul.com. Прочети в първия форума - разделите за трениране с тежести, а блога е задължителен целия. После пак питай.

Ако поназнайваш инглиш ето ти една бездънна яма с информация и то от най-известните силови кондиционери в САЩ, които иначе не консултират без пари, използвай търсачката и раздела Articles - http://www.t-nation.com

Link to comment
Сподели другаде

  • 9 months later...

Килограмите ни са нормални, а щом не можета да ги вдигнете с хранене то ви трябва прием на добавки. Мисля, че протеините като за начало са добър вариант.

Link to comment
Сподели другаде

  • 8 years later...

Как да приемаме креатин

препоръчително да се взема от лица над 18 години и един месец след началото на тренировките, ако сте начинаещ бодибилдър. Дневният грамаж на приема на хранителната добавка се определя спрямо теглото:

  • За или под 60 кг – 4-5 гр;
  • Над 60 кг до 75 кг – 6-7 гр;
  • От 75 до 90 кг – 8 гр;
  • От 90 до 110 кг – 8-10 гр;
  • Над 110 кг – 10-12 гр.

Препоръчително е в период на прием на креатин да консумираме повече вода на дневна база в сравнение с периодите, когато не вземаме добавката. Това се налага поради повишеното снабдяване на мускулите с вода и за предотвратяване на дехидратация.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...